Ваш надежный партнер в поиске работы и подборе персонала
Організаційна частина роботи з людьми, продажі, прибутки та проведення національних та локальних маркетингових програм, які сприяють збільшенню продажів.
Проведення інвентаризації продукції та паперових одиниць.
Процедури відкриття та закриття ресторану після закриття бізнес дня по всіх робочих системах. Також шаги відкриття та закриття ресторану під час повітряних тривог та після завершення повітряних тривог.
Контроль та навички працівників для розвитку та підвищення кваліфікації по кар'єрних сходинках.
Працювала з напрямком прийому продукції, замовлення та повернення неякісної продукції постачальникам.
Займалася мотиваційними програмами для працівників: а саме проведення конкурсів по досягненню цілей та підвищення показників.
Один з основних напрямків Безпека та охорона працівників і відвідувачів закладу.
Розробила метод введення Безпеки продукції в ресторані з визначними результатами. Проведення внутрішніх та незалежних аудитів при перевірці безпеки продукції в ресторані проходили з найкращими результатами в Україні які входили в ТОП 5 найкращих.
Вміння комунікації з працівниками та відвідувачами в будь яких ситуаціях.
Моя перша робота.
Оформлення посилок, сканування та відправлення.
Подписаться на рассылку новых резюме: "Начальник відділу аудиту в Киеве"