RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Полтаве
  4. Резюме Інспектор відділу кадрів в
  5. Інспектор відділу кадрів
Предложить вакансию
Данный соискатель предпочел скрыть свои личные данные

Professional resumeПрофессиональное резюме, в котором указаны: эл.почта, телефон, зарплата, опыт работы, образование и другая важная информация.Інспектор відділу кадрів

Заблокировано
8 000 грн.
 15 апреля 2021  Город: Полтава
Возраст:50 лет
Режим работы:полный рабочий день
Рубрики: HR, управление персоналом; Наука, образование, переводы; Офисный персонал
 Состою в браке  Есть дети 

Опыт работы

інженер-програміст
Національний університет "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка" (Освіта), Полтава
09.1993 − 04.2021 (27 лет 7 месяцев)

Почала працювати оператором ЕОМ в комп'ютерному класі, з 1994 по 2021 рік працювала у відділі кадрів інженером-програмістом. В мої обов'язки входила работа з базами даних та супровід автоматизованої системи кадрового обліку як університетського рівня, так і рівня Міністерства освіти і науки України. Внесення та підтримка в актуальному стані інформації про науково-педагогічних працівників ВНЗ у Єдиній державній електронній базі з питань освіти (кадрове забезпечення). Проведення наказів з кадрових питань у програмі Is-Pro 7 (модуль кадри), аналог програми С1 (Зарплата і управління персоналом). Створення та відправлення звітів у податкову за допомогою програми m.e.doc (повідомлення про прийняття). Сканування та обробка документів у ABBYY FineReader, Pdf24 .

Образование

Харківський державний технічний університет радіоелектроніки (Харьков)
радіотехніка, радіоінженер
полное высшее, 09.1992 − 06.1998 (5 лет 9 месяцев)

Знание языков:

Украинский - Продвинутый (свободно), Русский - Продвинутый (свободно), Английский - Средний

Дополнительная информация

Знание компьютера, программ: Впевнений користувач ПК та оргтехніки. Маю гарний рівень володіння офісними програмами Microsoft Offiсе, зокрема Excel, Word, PowerPoint. Сканування та обробка документів у ABBYY FineReader, Pdf24. Робота з Is-Pro 7 (модуль кадри), аналог програми С1 (Зарплата і управління персоналом); m.e.doc (повідомлення про прийняття).
Личные качества, хобби, увлечения, навыки: Доброзичлива, відповідальна. Швидко навчаюсь, маю високу працездатність та стресостійкість. Заміжня, маю двох дорослих дітей. Самостійно вивчаю англійську мову. Захоплююсь музикою (класика, джаз, блюз), граю на фортепіано. Шкідливі звички - відсутні.
Цель поиска работы, пожелания к месту работы: Шукаю роботу, пов'язану з кадрами або в кадрах. Бажано у сфері освіти, але не принципово. Сподіваюся працювати в дружньому колективі, адже являюся командним гравцем. Маю натхнення до вивчення нового.

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Часто ищут

↑ Наверх