RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Житомире
  4. Резюме Офіс менеджер, логіст, оператор в
  5. Офіс менеджер, логіст, оператор
Предложить вакансию
Резюме Офіс менеджер, логіст, оператор
Стаднік Леся

Офіс менеджер, логіст, оператор

Заблокировано
  2 марта 2023  Город: Житомир
Возраст:38 лет
Режим работы:полный рабочий день, свободный график работы, частичная занятость
Рубрики: Офисный персонал; Другие предложения
 Состою в браке  Есть дети 
или зарегистрируйтесь на сайте как работодатель, чтобы видеть контактную информацию.

Опыт работы

Логіст, офіс менеджер
ТОВ ЕКО-ПОЛІССЯ ПЛЮС (Виготовлення та продаж пелети та брикету. Продаж лінії гранулювання ), Житомир
09.2022 − 02.2023 (5 месяцев)


Робота з водіями транспортних засобів, звітність керівництву, замовлення канцтоварів та необхідних запасів для офісу, робота з документами різних видів, доручення керівництва ,вхідна та вихідна кореспонденція, формування заявок по протоколах випробування зразків на пелету та брикети, оформлення документів по РЕСу, формування ТТН замовникам



Начальник капітального будівництва
ТОВ Європейський квартал (Будівництво ), Житомир
08.2021 − 07.2022 (10 месяцев)

Забезпечення підготовки та подання керівництву необхідної документації, контроль та розробка завдань підлеглим працівникам, нарахування заробітної плати, закривання нарядів,робота з постачальниками, складання заявок на будівельні матеріали, заповнення та ведення табелів працівників. Доручення керівництва.

Менеджер з постачання
ТОВ Агробудіндустрія (Залізобетонні вироби та конструкції ), Житомир
12.2019 − 10.2020 (10 месяцев)

Прийняття заявок від цехів, внесення рахунків, співпраця з постачальниками, заключення Договорів та протоколів розбіжності з постачальниками. Складання тендерних пропозицій на той чи інший вид товару. Ведення розрахунків з постачальниками.Є досвід роботи з первинною документацією (рахунки, накладні, звіти); Робота з водіями, контроль за доставкою чи відправкою товарів. Замовлення матеріалів та товарів на підприємство. Моніторинг ринку.

Менеджер з адміністративної діяльності
ТОВ Схід Діамант (Продаж виробів та конструкцій ), Житомир
09.2018 − 12.2019 (1 год 2 месяца)

Прийом замовлень,їх виписка та відправка, ведення реєстру декларацій, логістика, співпраця з водіями, занесення інформації в програму 1С, оформлення офіційних документів та їх відправка, закупка канцелярії та води, допомога у вирішенні питань, пов'язаних з адміністративною діяльністю офісу, вхідні та вихідні дзвінки,робота з клієнтами,акти звірки заборгованості клієнтів

Диспетчер виробництва
ТОВ Ріф-1 (Пошиття та продаж взуття ), Житомир
07.2015 − 04.2017 (1 год 9 месяцев)

Ведення документації в програмі, вхідних та вихідних дзвінків, прийом заявок. Ведення віддалених філіалів(Баранівка,Іршанськ,Троковичі, Кам'яний брід)з пошиття взуття та їх забезпечення необхідного матеріалу, прийом заявок від виробництва та їх обробка.

Образование

Інститут післядипломної освіти КНУБА (Киев)
Менеджмент,економіст
полное высшее, 07.2009 − 06.2012 (2 года 11 месяцев)
Житомирський державний технологічний університет  (Житомир)
Гірничо-екологічний, інженер еколог
полное высшее, 09.2002 − 06.2008 (5 лет 9 месяцев)

Дополнительная информация

Знание компьютера, программ: Навички роботи з комп’ютером ,користувач ПК, пакет програм Microsoft Office. Працювала з програмою ЄДАРП(єдиний державний автоматизований реєстр пільгових категорій населення), АСОПД/КОМТЕХ (автоматизована система обробки персональних даних).
Личные качества, хобби, увлечения, навыки:  Працювала в архіві, продавцем-консультантом по косметиці. Додаткова інформація : Особисті та ділові якості: - Цілеспрямованість, висока ступінь відповідальності, старанність, комунікабельність; - Оперативність у прийнятті рішень, орієнтація на результат; - Порядність, уміння працювати як в колективі, так і індивідуально, не конфліктність, висока працездатність, здатність швидко навчатися
Цель поиска работы, пожелания к месту работы: Бажання самовдосконалюватися, зростати професійно, без шкідливих звичок, активна життєва позиція.

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Часто ищут

↑ Наверх