UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Житомирі
  4. Резюме Офіс менеджер, логіст, оператор в
  5. Офіс менеджер, логіст, оператор
Запропонувати вакансію
Резюме Офіс менеджер, логіст, оператор
Стаднік Леся

Офіс менеджер, логіст, оператор

Заблоковано
  2 березня 2023  Місто: Житомир
Вік:38 років
Режим роботи:повний робочий день, вільний графік роботи, часткова зайнятість
Рубрики: Офісний персонал; Інші пропозиції
 Перебуваю в шлюбі  Є діти 
або зареєструйтеся на сайті як роботодавець, щоб бачити контактну інформацію.

Досвід роботи

Логіст, офіс менеджер
ТОВ ЕКО-ПОЛІССЯ ПЛЮС (Виготовлення та продаж пелети та брикету. Продаж лінії гранулювання ), Житомир
09.2022 − 02.2023 (5 місяців)


Робота з водіями транспортних засобів, звітність керівництву, замовлення канцтоварів та необхідних запасів для офісу, робота з документами різних видів, доручення керівництва ,вхідна та вихідна кореспонденція, формування заявок по протоколах випробування зразків на пелету та брикети, оформлення документів по РЕСу, формування ТТН замовникам



Начальник капітального будівництва
ТОВ Європейський квартал (Будівництво ), Житомир
08.2021 − 07.2022 (10 місяців)

Забезпечення підготовки та подання керівництву необхідної документації, контроль та розробка завдань підлеглим працівникам, нарахування заробітної плати, закривання нарядів,робота з постачальниками, складання заявок на будівельні матеріали, заповнення та ведення табелів працівників. Доручення керівництва.

Менеджер з постачання
ТОВ Агробудіндустрія (Залізобетонні вироби та конструкції ), Житомир
12.2019 − 10.2020 (10 місяців)

Прийняття заявок від цехів, внесення рахунків, співпраця з постачальниками, заключення Договорів та протоколів розбіжності з постачальниками. Складання тендерних пропозицій на той чи інший вид товару. Ведення розрахунків з постачальниками.Є досвід роботи з первинною документацією (рахунки, накладні, звіти); Робота з водіями, контроль за доставкою чи відправкою товарів. Замовлення матеріалів та товарів на підприємство. Моніторинг ринку.

Менеджер з адміністративної діяльності
ТОВ Схід Діамант (Продаж виробів та конструкцій ), Житомир
09.2018 − 12.2019 (1 рік 2 місяці)

Прийом замовлень,їх виписка та відправка, ведення реєстру декларацій, логістика, співпраця з водіями, занесення інформації в програму 1С, оформлення офіційних документів та їх відправка, закупка канцелярії та води, допомога у вирішенні питань, пов'язаних з адміністративною діяльністю офісу, вхідні та вихідні дзвінки,робота з клієнтами,акти звірки заборгованості клієнтів

Диспетчер виробництва
ТОВ Ріф-1 (Пошиття та продаж взуття ), Житомир
07.2015 − 04.2017 (1 рік 9 місяців)

Ведення документації в програмі, вхідних та вихідних дзвінків, прийом заявок. Ведення віддалених філіалів(Баранівка,Іршанськ,Троковичі, Кам'яний брід)з пошиття взуття та їх забезпечення необхідного матеріалу, прийом заявок від виробництва та їх обробка.

Освіта

Інститут післядипломної освіти КНУБА (Київ)
Менеджмент,економіст
повна вища, 07.2009 − 06.2012 (2 роки 11 місяців)
Житомирський державний технологічний університет  (Житомир)
Гірничо-екологічний, інженер еколог
повна вища, 09.2002 − 06.2008 (5 років 9 місяців)

Додаткова інформація

Знання комп'ютера, програм: Навички роботи з комп’ютером ,користувач ПК, пакет програм Microsoft Office. Працювала з програмою ЄДАРП(єдиний державний автоматизований реєстр пільгових категорій населення), АСОПД/КОМТЕХ (автоматизована система обробки персональних даних).
Особисті якості, хобі, захоплення, навички:  Працювала в архіві, продавцем-консультантом по косметиці. Додаткова інформація : Особисті та ділові якості: - Цілеспрямованість, висока ступінь відповідальності, старанність, комунікабельність; - Оперативність у прийнятті рішень, орієнтація на результат; - Порядність, уміння працювати як в колективі, так і індивідуально, не конфліктність, висока працездатність, здатність швидко навчатися
Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: Бажання самовдосконалюватися, зростати професійно, без шкідливих звичок, активна життєва позиція.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Часто шукають

↑ Вгору