RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Андреевке (Макаровск. р-н. Киевская обл.)
  4. Резюме Оперативный в
  5. Оперативный
Предложить вакансию
Менед Мариша

Оперативный

Заблокировано
500 грн.
 23 июня 2023  Город: Андреевка (Макаровск. р-н. Киевская обл.)
Возраст:40 лет
Режим работы:свободный график работы
Рубрики: HR, управление персоналом
или зарегистрируйтесь на сайте как работодатель, чтобы видеть контактную информацию.

Опыт работы

Секретарь
Рост (Разное), Андреевка (Макаровск. р-н. Киевская обл.)
02.2010 − 03.2020 (10 лет )

Разные

Оператор
ПМ (Разное), Андреевка (Макаровск. р-н. Киевская обл.)
02.1996 − 03.2020 (24 года )

Работа за ПК.

Образование

Школа (Андреевка (Макаровск. р-н. Киевская обл.))
среднее, 02.2000 − 04.2005 (5 лет 2 месяца)

Дополнительная информация

Знание компьютера, программ: Книжка «Неймовірні пригоди Івана Сили, найдужчої людини світу» Олександра Гавроша написана для дітей та підлітків, але цікавою буде і для дорослих читачів. Це повість про життя і пригоди справжнього силача, який колись жив на цьому світі. Головного героя звати Іван Сила, а його реального прототипа звали Іван Фірцак. Він був закарпатським богатирем, відомою і легендарною особистістю, зумів прославитись далеко за межами рідної країни. У того, хто буде читати онлайн книгу «Неймовірні пригоди Івана Сили, найдужчої людини світу» Олександра Гавроша українською мовою головний герой точно викличе симпатію і повагу. І це не дивно, оскільки персонаж зображений людиною чесною, порядною, працелюбною і доброю. Сила турбується не лише про себе, а й про тих, хто поруч. Незважаючи на свій богатирський (суворий) зовнішній вигляд, головний герой чуйний і співчутливий чоловік. Щоб дізнатись, які події у житті чекали богатиря, достатньо скачати книгу «Неймовірні пригоди Івана Сили, найдужчої людини світу» Олександра Гавроша на нашому сайті. Варто зазначити, що у 2013 році вийшов художній фільм, знятий за книгою, що зробило історію доступною і для тих, хто віддає перевагу кінематографу. Слухати аудіокнигу «Неймовірні пригоди Івана Сили, найдужчої людини світу» Олександра Гавроша онлайн українською мовою безкоштовно:
Личные качества, хобби, увлечения, навыки: Книжка «Неймовірні пригоди Івана Сили, найдужчої людини світу» Олександра Гавроша написана для дітей та підлітків, але цікавою буде і для дорослих читачів. Це повість про життя і пригоди справжнього силача, який колись жив на цьому світі. Головного героя звати Іван Сила, а його реального прототипа звали Іван Фірцак. Він був закарпатським богатирем, відомою і легендарною особистістю, зумів прославитись далеко за межами рідної країни. У того, хто буде читати онлайн книгу «Неймовірні пригоди Івана Сили, найдужчої людини світу» Олександра Гавроша українською мовою головний герой точно викличе симпатію і повагу. І це не дивно, оскільки персонаж зображений людиною чесною, порядною, працелюбною і доброю. Сила турбується не лише про себе, а й про тих, хто поруч. Незважаючи на свій богатирський (суворий) зовнішній вигляд, головний герой чуйний і співчутливий чоловік. Щоб дізнатись, які події у житті чекали богатиря, достатньо скачати книгу «Неймовірні пригоди Івана Сили, найдужчої людини світу» Олександра Гавроша на нашому сайті. Варто зазначити, що у 2013 році вийшов художній фільм, знятий за книгою, що зробило історію доступною і для тих, хто віддає перевагу кінематографу. Слухати аудіокнигу «Неймовірні пригоди Івана Сили, найдужчої людини світу» Олександра Гавроша онлайн українською мовою безкоштовно:
Цель поиска работы, пожелания к месту работы: Книжка «Неймовірні пригоди Івана Сили, найдужчої людини світу» Олександра Гавроша написана для дітей та підлітків, але цікавою буде і для дорослих читачів. Це повість про життя і пригоди справжнього силача, який колись жив на цьому світі. Голо

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Часто ищут

↑ Наверх