UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Андріївці (Макарівськ. р-н. Київська обл.)
  4. Резюме Оперативный в
  5. Оперативный
Запропонувати вакансію
Менед Мариша

Оперативный

Заблоковано
500 грн.
 23 червня 2023  Місто: Андріївка (Макарівськ. р-н. Київська обл.)
Вік:40 років
Режим роботи:вільний графік роботи
Рубрики: HR, управління персоналом
або зареєструйтеся на сайті як роботодавець, щоб бачити контактну інформацію.

Досвід роботи

Секретарь
Рост (Разное), Андріївка (Макарівськ. р-н. Київська обл.)
02.2010 − 03.2020 (10 років )

Разные

Оператор
ПМ (Разное), Андріївка (Макарівськ. р-н. Київська обл.)
02.1996 − 03.2020 (24 роки )

Работа за ПК.

Освіта

Школа (Андріївка (Макарівськ. р-н. Київська обл.))
середня, 02.2000 − 04.2005 (5 років 2 місяці)

Додаткова інформація

Знання комп'ютера, програм: Книжка «Неймовірні пригоди Івана Сили, найдужчої людини світу» Олександра Гавроша написана для дітей та підлітків, але цікавою буде і для дорослих читачів. Це повість про життя і пригоди справжнього силача, який колись жив на цьому світі. Головного героя звати Іван Сила, а його реального прототипа звали Іван Фірцак. Він був закарпатським богатирем, відомою і легендарною особистістю, зумів прославитись далеко за межами рідної країни. У того, хто буде читати онлайн книгу «Неймовірні пригоди Івана Сили, найдужчої людини світу» Олександра Гавроша українською мовою головний герой точно викличе симпатію і повагу. І це не дивно, оскільки персонаж зображений людиною чесною, порядною, працелюбною і доброю. Сила турбується не лише про себе, а й про тих, хто поруч. Незважаючи на свій богатирський (суворий) зовнішній вигляд, головний герой чуйний і співчутливий чоловік. Щоб дізнатись, які події у житті чекали богатиря, достатньо скачати книгу «Неймовірні пригоди Івана Сили, найдужчої людини світу» Олександра Гавроша на нашому сайті. Варто зазначити, що у 2013 році вийшов художній фільм, знятий за книгою, що зробило історію доступною і для тих, хто віддає перевагу кінематографу. Слухати аудіокнигу «Неймовірні пригоди Івана Сили, найдужчої людини світу» Олександра Гавроша онлайн українською мовою безкоштовно:
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Книжка «Неймовірні пригоди Івана Сили, найдужчої людини світу» Олександра Гавроша написана для дітей та підлітків, але цікавою буде і для дорослих читачів. Це повість про життя і пригоди справжнього силача, який колись жив на цьому світі. Головного героя звати Іван Сила, а його реального прототипа звали Іван Фірцак. Він був закарпатським богатирем, відомою і легендарною особистістю, зумів прославитись далеко за межами рідної країни. У того, хто буде читати онлайн книгу «Неймовірні пригоди Івана Сили, найдужчої людини світу» Олександра Гавроша українською мовою головний герой точно викличе симпатію і повагу. І це не дивно, оскільки персонаж зображений людиною чесною, порядною, працелюбною і доброю. Сила турбується не лише про себе, а й про тих, хто поруч. Незважаючи на свій богатирський (суворий) зовнішній вигляд, головний герой чуйний і співчутливий чоловік. Щоб дізнатись, які події у житті чекали богатиря, достатньо скачати книгу «Неймовірні пригоди Івана Сили, найдужчої людини світу» Олександра Гавроша на нашому сайті. Варто зазначити, що у 2013 році вийшов художній фільм, знятий за книгою, що зробило історію доступною і для тих, хто віддає перевагу кінематографу. Слухати аудіокнигу «Неймовірні пригоди Івана Сили, найдужчої людини світу» Олександра Гавроша онлайн українською мовою безкоштовно:
Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: Книжка «Неймовірні пригоди Івана Сили, найдужчої людини світу» Олександра Гавроша написана для дітей та підлітків, але цікавою буде і для дорослих читачів. Це повість про життя і пригоди справжнього силача, який колись жив на цьому світі. Голо

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Часто шукають

↑ Вгору