RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Днепре
  4. Резюме Организатор в
  5. Организатор
Предложить вакансию
Резюме Организатор
Іванов Михайло

Организатор

Заблокировано
12 000 грн.
 29 августа 2022  Город: Днепр
Возраст:20 лет
Режим работы:удаленная работа, частичная занятость, дополнительный заработок
Рубрики: Сфера развлечений; Работа без квалификации; Другие предложения
или зарегистрируйтесь на сайте как работодатель, чтобы видеть контактную информацию.

Опыт работы

У меня нет опыта работы

Образование

Національний ТУ «Дніпровська політехніка» (Днепр)
ФІТ, Кібербезпека
неоконченное высшее, 09.2021 − 08.2025 (3 года 11 месяцев)
Ліцей інформаційних технологій імені Олеся Гончара (Днепр)
среднее, 09.2018 − 06.2021 (2 года 9 месяцев)

Знание языков:

Русский - Профессиональный (эксперт), Украинский - Продвинутый (свободно), Английский - Ниже среднего
Дополнительно: Усе життя до війни розмовляв російською, зараз розвиваю українську, використовуючи різні джерела: від українських блогерів до українських книг, статей в інтернеті, курсових та кваліфікаційних робіт студентів ЛІТу, а також НТУ "Дніпровська політехніка"

Дополнительная информация

Знание компьютера, программ: Досконально володію комп'ютером та володію знаннями принципів роботи операційних систем. Працюю в програмах: Visual Studio - вивчав курс ЛІТу, написав кваліфікаційну роботу, використовуючи здатності мови С#, щоб розкрити математичну тему: "Геометричні перетворення. Симетрія. Асиметрія. Гомотетія"; Adobe Photoshop 2020 - базові знання; Adobe Premiere Pro 2022 - Office (і всі інструменти в ньому, як Word і подібні) - напівпрофесійні знання, проходив курс ЛІТу та курс НТУ "Дніпровська політехніка". Audacity - базові знання.
Личные качества, хобби, увлечения, навыки: Особисті якості: маю свою ціль на життя, харизматичний, допитливий, рішучий, нервово стійкий, маю слух та голос для співу, раціонально витрачаю час шляхом планування своїх дій протягом дня, створення та виконання незначних цілей до значної. Навички: програмування, спів, планування, організаційність, керівництво Хобі та захоплення: проводжу прямі трансляції на площадці "Twitch", веду вільне спілкування з глядачами, вигадую івенти для охоплення більшої аудиторії через пост конкретного тайм-лайну записаного стріму на площадку "Tik-Tok", у майбутньому - на "Youtube". Пишу музику та маю свої треки майже на усіх музичних площадках, які підтримує сервіс цифрової дистрибуції музики "DistroKid" (Моя сторінка в Spotify - https://open.spotify.com/artist/6wuKcpBkZDBWtHCv8nWjgQ?si=XZLk1uXmT-G4ZI5vqH0RaA ).
Цель поиска работы, пожелания к месту работы: Мета: гроші, досвід та знайомства. Місце роботи: незалежно від мого місцезнаходження я міг продовжувати працювати. В іншому випадку - місце роботи знаходиться в центрі міста або на лівому березі Дніпра.

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Часто ищут

↑ Наверх