UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Дніпрі
  4. Резюме Организатор в
  5. Организатор
Запропонувати вакансію
Резюме Организатор
Іванов Михайло

Организатор

Заблоковано
12 000 грн.
 29 серпня 2022  Місто: Дніпро
Вік:20 років
Режим роботи:віддалена робота, часткова зайнятість, додатковий заробіток
Рубрики: Сфера розваг; Робота без кваліфікації; Інші пропозиції
або зареєструйтеся на сайті як роботодавець, щоб бачити контактну інформацію.

Досвід роботи

В мене немає досвіду роботи

Освіта

Національний ТУ «Дніпровська політехніка» (Дніпро)
ФІТ, Кібербезпека
незакінчена вища, 09.2021 − 08.2025 (3 роки 11 місяців)
Ліцей інформаційних технологій імені Олеся Гончара (Дніпро)
середня, 09.2018 − 06.2021 (2 роки 9 місяців)

Знання мов:

Російська - Професійний (експерт), Українська - Високий рівень (вільно), Англійська - Нижче середнього
Додатково: Усе життя до війни розмовляв російською, зараз розвиваю українську, використовуючи різні джерела: від українських блогерів до українських книг, статей в інтернеті, курсових та кваліфікаційних робіт студентів ЛІТу, а також НТУ "Дніпровська політехніка"

Додаткова інформація

Знання комп'ютера, програм: Досконально володію комп'ютером та володію знаннями принципів роботи операційних систем. Працюю в програмах: Visual Studio - вивчав курс ЛІТу, написав кваліфікаційну роботу, використовуючи здатності мови С#, щоб розкрити математичну тему: "Геометричні перетворення. Симетрія. Асиметрія. Гомотетія"; Adobe Photoshop 2020 - базові знання; Adobe Premiere Pro 2022 - Office (і всі інструменти в ньому, як Word і подібні) - напівпрофесійні знання, проходив курс ЛІТу та курс НТУ "Дніпровська політехніка". Audacity - базові знання.
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Особисті якості: маю свою ціль на життя, харизматичний, допитливий, рішучий, нервово стійкий, маю слух та голос для співу, раціонально витрачаю час шляхом планування своїх дій протягом дня, створення та виконання незначних цілей до значної. Навички: програмування, спів, планування, організаційність, керівництво Хобі та захоплення: проводжу прямі трансляції на площадці "Twitch", веду вільне спілкування з глядачами, вигадую івенти для охоплення більшої аудиторії через пост конкретного тайм-лайну записаного стріму на площадку "Tik-Tok", у майбутньому - на "Youtube". Пишу музику та маю свої треки майже на усіх музичних площадках, які підтримує сервіс цифрової дистрибуції музики "DistroKid" (Моя сторінка в Spotify - https://open.spotify.com/artist/6wuKcpBkZDBWtHCv8nWjgQ?si=XZLk1uXmT-G4ZI5vqH0RaA ).
Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: Мета: гроші, досвід та знайомства. Місце роботи: незалежно від мого місцезнаходження я міг продовжувати працювати. В іншому випадку - місце роботи знаходиться в центрі міста або на лівому березі Дніпра.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Часто шукають

↑ Вгору