RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Харькове
  4. Резюме Педагог, Логіст, Різноробочий в
  5. Педагог, Логіст, Різноробочий
Предложить вакансию
Резюме Педагог, Логіст, Різноробочий
Tsymbal Vlad

Педагог, Логіст, Різноробочий

Заблокировано
 11 октября 2022  Город: Харьков
Возраст:44 года
Режим работы:посменная работа, разовая работа, плавающий график работы
Рубрики: Логистика, доставка, склад; Наука, образование, переводы; Другие предложения
 Состою в браке  Есть дети  Готов к командировкам
или зарегистрируйтесь на сайте как работодатель, чтобы видеть контактную информацию.

Описание

Мета: Отримання посади

Освіта: вища, Харківський державний педагогічний університет імені Г.С.Сковороди, 1999-2001р., педагогічний факультет

Красноградський педагогічний коледж ХДПУ ім. Г.С.Сковороди, 1995-1999р.


Досвід роботи:


Нововодолазька дитячо-юнацька спортивна школа (2006-). Заступник директора. Обов’язки: відповідальність за організацію навчально-тренувального процесу, здійснення контролю за навчально-тренувальним процесом, координація роботи тренерів-викладачів, медпрацівників, тарифікація тренерів-викладачів, ведення табелів робочого часу та складання графіків відпусток, оформлення наказів про прийом та звільнення працівників, формування та ведення особистих справ працівників, заповнення трудових книжок, ведення ділової документації, організація спортивної роботи з учнями району, організація та проведення спортивно-масових заходів.


ТОВ «Нова Пошта» (2020-2022) Фахівець ділянки. Обов’язки: проведення вантажно-розвантажувальних робіт на складі вручну і за допомогою механізмів (рокл); розподіл вантажу в відповідні зони складу згідно інструкцій; перевірка цілісності вантажу.


Нововодолазька районна організація профспілки працівників освіти України (2007-2020). Головний бухгалтер-касир. Обов’язки: Здійснення касових та банківських операцій; ведення касової книги, складання табелів, проведення інвентаризації, ведення бухгалтерського обліку у програмі 1С; здача бухгалтерських та фінансових звітів.


Нововодолазький районний суд (2013-2019). Присяжний. Обов’язки: участь у судових засіданнях для виконання обов’язків зі здійснення правосуддя при судових розглядах проваджень справ.


Нововодолазько-Кегичівський об’єднаний районний військовий комісаріат (2014-2015 призов за мобілізацією). Діловод відділення офіцерів запасу і кадрів. Обов’язки: ведення обліку офіцерів запасу; оповіщення, співбесіда, відбір офіцерів запасу для відправки у військові частини; заповнення бланків суворої звітності, військових квитків, особистих справ офіцерів запасу; підготовка документів на спеціальну перевірку; ведення ділової документації «таємно», «для службового користування»; створення наказів з основної діяльності, наказів стройової частини, наказів добового наряду; листування з вищим командуванням; ведення кадрової роботи з особового складу.


Липковатівський аграрний коледж (2004-2006). Керівник фізичного виховання

Сосонівська ЗОШ (2000-2004). Вчитель фізичного виховання

Додаткова інформація: володіння ПК, посвідчення водія В, без шкідливих звичок, захоплення: книги, спорт. Працелюбний, дисциплінований, спокійний, зацікавлений у результатах своєї праці, самостійний, відповідальний, активна життєва позиція, прагнення до удосконалення своїх знань та умінь. Бажання працювати та отримувати задоволення від результатів своєї праці

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Часто ищут

↑ Наверх