RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Киеве
  4. Резюме Працівник прокату каяків, сапів, байдарок, Продавець-консультант туристичного спорядження і товарів для активного відпочинку, Мерчендайзер в Киеве
  5. Працівник прокату каяків, сапів, байдарок, Продавець-консультант туристичного спорядження і товарів для активного відпочинку, Мерчендайзер
Предложить вакансию
Данный соискатель предпочел скрыть свои личные данные

Працівник прокату каяків, сапів, байдарок, Продавець-консультант туристичного спорядження і товарів для активного відпочинку, Мерчендайзер

Заблокировано
14 000 грн.
  7 июля 2023  Город: Киев
Возраст:45 лет
Режим работы:полный рабочий день
Рубрики: Торговля, продажи, закупки; Туризм и спорт

Описание

Працівник прокату каяків,сапів,байдарок .Продавець-консультант туристичного спорядження і товарів для активного відпочинку,мерчендайзер.Від 12 000 ГРН.

Київ

Вік: 44 роки


Режим роботи: повний робочий день, додатковий заробіток, плаваючий графік роботи

Категорії:Працівник прокату каяків,сапів,байдарок. Продажі непродовольчих товарів,товарів для активного відпочинку,


Досвід роботи:


клуб «Острів Пригод» tps://www.ostrovclub.zp.ua,м.Запоріжжя,(2 роки).Забезпечення активного відпочинку.Робота з плавзасобами:-каякі,байдарки. Ремонт спорядження і підготовка до сезону.

Посада:працівник клубу.Інструктор на водній базі.

Обов'язки:услуги як для туристичних груп, індивідуальних туристів,робота з корпоративними групами. Забезпечення активного відпочинку,надання туристичних послуг. Інструктаж по користуванню плавзасобів. Надання плавзасобів-байдарок,каяків,та спорядження для плавзасобів. Контроль та дотримання техніки безпеки,зустріч груп. Ремонт спорядження,догляд за територією причалу і боксів. Керівництво групою на маршруті. Звітність,таймінг по маршруту. Забезпечення комфортних умов для групи під час перерви.

Мотузковий парк. корпоративні виїзди,розгортання траси. Забезпечення дотримання техніки безпеки консультація та інструктаж поводження зі спорядженням.

Запорізькій обласний центр туризму ,краєзнавства,спорту,та екскурсій учнівської молоді.Комунальний заклад

Посада: керівник гуртків ,(напрямки: туристичний, екскурсійний, геологічний).

Обов'язки:позашкільна робота,ведення гуртків,робота зі школярами:6-9 класи,розробка і концепція уроків гуртка,навчання за програмою,викладання теоретичної частини. Написання звітності,ведення журналу гуртків,підготовка школярів до конференцій,змагань,зборів. Практичні:активне приймання участь у організації,керівництві групою(заступником керівника),походи гірським Кримом,походи віхідного дня. Підготовка учнівської молоді до походів,спортивного орієнтування. Виступ та участь у змаганнях,туристично-краєзнавчих. пішохідних походах,написання звітності.3 роки.

Досягнення:награждений грамотою Департаменту Освіти і науки ЗОДА за досягнуті успіхи у науково-дослідницькій роботі з краєзнавцями.


Освіта:

НГУ (Дніпро)

Спеціальність: Геологія,геолог-інженер

повна вища,2009

Ногайський агротехнічний технікум (Приморськ (Запорізьк. обл.))

Спеціальність: Агрономія,агроном

середньо-спеціальна, 09.1995 − 06.1999 (13 років 9 місяців)


Додаткова інформація

Знання комп'ютера, програм: Користувач ПК

Особисті якості, хобі, захоплення, навички: працьовита,спокійна,засвоюю щось нове.

Захоплення:туризм, активний відпочинок,книги,театр,живопис,історія,люблю подорожувати.

Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: правий берег міста,стабільна заробітна платня,оформлення офіційне згідно трудового договору,чи за контрактом. Графік праці 5/2,повний робочий день.Нормальний колектив,оплата лікарняних,відпустки.Маю досвід праці мерчендайзером,продавцем-консультантом.

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Часто ищут

↑ Наверх