RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Львове
  4. Резюме Рекрутер в
  5. Рекрутер
Предложить вакансию
Резюме Рекрутер
Гнатів Богдан

Professional resumeПрофессиональное резюме, в котором указаны: эл.почта, телефон, зарплата, опыт работы, образование и другая важная информация.Рекрутер

Заблокировано
20 000 грн.
 21 октября  Город: Львов
Возраст:27 лет
Режим работы:полный рабочий день, удаленная работа
Рубрики: HR, управление персоналом; Офисный персонал; Руководство
или зарегистрируйтесь на сайте как работодатель, чтобы видеть контактную информацию.

Опыт работы

керуючий магазином
ТзОВ Вухо.Ком(ТзОВ "Моджі") (Роздрібна торгівля), Львов
02.2017 − 03.2022 (5 лет )
  • Маю понад 5 років досвіду в управлінні та адмініструванні магазину, поєднуючи ці обов'язки з активними продажами товарів. Успішно координував роботу команди та забезпечував досягнення ключових показників ефективності.


  • Протягом цього часу відповідав за стажування та підготовку 40-50 співробітників, більшість з яких успішно пройшли фінальну атестацію та продовжують працювати в компанії, демонструючи високі професійні результати.


  • Протягом пів року займався підбором персоналу, забезпечуючи формування ефективної команди та сприяючи досягненню високих показників продуктивності.


Образование

Вище професійне училище дизайну та будівництва (Львов)
електрогазозварювальник/слюсар з ремонту автомобілів
средне-специальное, 09.2015 − 12.2017 (2 года 2 месяца)

Знание языков:

Украинский - Профессиональный (эксперт)

Дополнительная информация

Знание компьютера, программ: Маю впевнені навички роботи з Microsoft Word та Excel, що дозволяє ефективно обробляти документи, здійснювати аналіз даних і створювати звіти. Володію системою обліку 1С, що дає можливість вести бухгалтерський та управлінський облік. Досвід роботи з телефонією та CRM-системами забезпечує ефективну комунікацію з клієнтами, оптимізацію процесів та управління інформацією в рамках клієнтських баз.
Личные качества, хобби, увлечения, навыки: Поезія – пишу музику та вірші. Вишивка – створюю декоративні вироби. Кулінарія – захоплююся приготуванням страв. Комп'ютерні ігри – інтерес до відеоігор як до хобі.
Цель поиска работы, пожелания к месту работы:  Мета пошуку роботи полягає в реалізації моїх професійних навичок та розвитку в умовах, що сприяють зростанню та самовдосконаленню. Я прагну працювати в організації, яка цінує ініціативність, надає можливості для професійного розвитку та підтримує констру

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *

Часто ищут

↑ Наверх