RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Киеве
  4. Резюме Шеф кухар в Киеве
  5. Шеф кухар
Данное резюме уже не актуально.

Оно было сохранено на сайте и помещено в архив резюме в ознакомительных целях.

Найти похожие резюме

Шеф кухар

Заблокировано
 10 февраля  Город: Киев
Возраст:55 лет
Режим работы:полный рабочий день
Рубрики: Гостиничный бизнес; Ресторанный бизнес, кулинария; Руководство

Описание

Дополнительная информация:

Кухар. Готель "Габія" м. Паланга. Литва. Італійська, литовська, європейська кухня. Су-шеф.
Готель «Воздвиженський». м. Київ. Авторська кухня. Су-шеф.
Ресторан "Алібі" м. Київ. Європейська кухня. Шеф-кухар.
Ресторан клуб "Оранжерея". м. Київ. Тайська кухня. Су-шеф. Безпосередня робота з тайською кухнею. Шеф-кухар Chahhamon Mr. Thongsuk. Бангкок.
UAB "CILI PICA" м. Паланга. Литва. Італійська, європейська, мексиканська кухня. Старший кухар. За період роботи товарообіг кухні виріс на 20% завдяки правильно обраному технологічному процесу приготування страв.
Маю досвід роботи у сфері готельного та ресторанного бізнесу.
Запуск закладу із "0".
Підібрати та ергономічно розподілити обладнання по робочих зонах.
Підбір та навчання персоналу всім процесам роботи до самостійності. Налагодження процесу виробництва.
Розробити та впровадити меню в процес роботи.
Вміння розробляти ТТК та КК.
Вміння зустріти та поспілкуватися з гостем.
Контроль та безпека страви.
Вміння дотримуватись стандартів якості сировини, а також правильне зберігання їх.
Вміння дотримуватись субординації, акуратності, чесності, дисципліни, суворості в роботі.
За час роботи від гостей ресторану неодноразово отримував численні подяки за якість кожної страви та рівень високого обслуговування.
Знання італійської, слов'янської, азіатської та світової гастрономічної кухні.


Досвід роботи

Період роботи: 09.2022 – 12.2022 р.

Організація: Тратторія "Marios". м. Київ.

Посада: Шеф-кухар.

Оновлення меню по всіх позиціях, з опрацюванням, калькуляцією та технологій. Робота з документацією, постачальниками, проведення переобліків. Поліпшення умов праці персоналу ресторану.

Період роботи: 07.2017 – 07.2021 р.

Організація: Приватна компанія. м. Київ.

Посада: Кухар у сім'ї.

Пошук постачальників із прийнятними цінами, моніторинг ринку. Вибір продуктів найкращої якості з урахуванням розумних цін. Приготування різних страв та десертів - (різні печива, торти, кастарди, Макарун в асортименті, сорбет, домашнє морозиво за італійською технологією, шоколадні цукерки Valrhona з різним смаком та ароматом). Українська, італійська, французька, кавказька, азійська кухня. Виїзні відрядження до резиденції сім'ї.


Період роботи: 01.2015 – 05.2015 р.

Організація: Приватна компанія. м. Київ.

Посада: Кухар у сім'ї.

Складання основного меню на тиждень з ухилом на низькокалорійну кухню, дотримуючись смаків світової гастрономії. Взаємодія з нянями, створення меню з побажаннями, дотримуючись віку дітей.
Складання меню-пропозиція з коментарями для бенкету. Постійне дотримання ідеальної чистоти протягом усього робочого дня.
Щоденний аналіз продуктів - терміни зберігання. Знання санітарних норм та особистої гігієни. Вміння бути дисциплінованим, акуратним, дотримуватися ділового етикету.
Сервіс, приготування, контроль та безпека страви, складання списку на продукти. Середземноморська, італійська, японська, слов'янська, низькокалорійна кухня.
Виїзні заходи.


Період роботи: 12.2011 – 09.2013 р.

Організація: Приватна компанія. м. Київ.

Посада: Кухар у сім'ї.

Додаткова укомплектованість кухні - необхідне обладнання, інвентар, посуд. Складання основного меню з коментарями з огляду на смаки, звички та побажання. Проведення банкетів, барбекю-вечір, гриль, дитячі свята. Регулярна взаємодія із нянями, обговорення харчування дітей. Складання дитячого меню з огляду на смаки дітей. Високий рівень відповідальності в обслуговуванні та сервіруванні столу. Уміння підлаштовується під смаки та характер сім'ї. Дотримуватися правильного зберігання продуктів з огляду на їх терміни. Вміння вибрати найкращі продукти та доцільно використовувати їх. Приготування різних страв та десертів. Італійська, французька, кавказька, слов'янська, японська кухня.
Від сім'ї та гостей неодноразово отримував численні подяки за смак кожної страви, а також за рівень високого обслуговування.


Період роботи: 05.2011 – 07.2011 р.

Організація: Піцерія-спагеттерія "Да Вінчі", Львів

Посада: Шеф-кухар, зав.виробництвом.

Італійська кухня.
Запуск нового закладу. Підбір виробничого обладнання з ергономічним розташуванням по робочих цехах. Розробка та впровадження меню з урахуванням цінової політики. Складання документації (калькуляція, тех/картки, правила поведінки на виробництві).
Підбір персоналу, навчання, розподіл у робочих секторах. Щоденний контроль страв, що випускаються.
За короткі терміни заклад придбав велику кількість постійних клієнтів, тому виникли передумови запустити другий заклад в іншому регіоні України.


Період роботи: 09.2009 – 05.2010 р.

Організація: ТОВ "Тіфані", Мінск.

Посада: Технолог харчового виробництва.

Слов'янська, італійська, німецька, французька, азіатська кухня. Розробка та впровадження нового меню по піцах на всю мережеву галузь. Завдання - домогтися нових смаків та ароматів, з урахуванням розумної собівартості. Розробка нових рибних страв, перших страв всю мережну галузь. Складання та ведення технологічної документації про виконану роботу з підсумками.
Зниження собівартості з допомогою вмілого впровадження нових інгредієнтів. Навчання персоналу, проведення майстер-класів. Проведення контрольної служби у мережах компанії. Пошук нових постачальників із постійною наявністю товару.
Договір.


Період роботи: 06.2008 – 12.2008 р.

Організація: Апарт-готель "Арарат", Литва. Клайпеда

Посада: Шеф-кухар.

Вірменська, європейська, авторська кухня. Було запрошено власником готелю для відкриття нового ресторану. Підбір та придбання необхідного інвентарю, посуду. Модернізація чинного меню під ресторан. Запуск та робота на шведській лінії, щоденне складання меню на шведський стіл. Вихід до зали, робота з гостем. Безпосереднє приготування та видача страв меню з урахуванням контролю. Проведення різноманітних заходів (банкети, фуршети).
За короткий термін ресторан увійшов до п'ятірки найбільш відвідуваних ресторанів у місті.


Період роботи: 09.2007 - 05.2008р.

Організація: Готель "Ялта-Інтурист", ресторан "А-Tavola"

Посада: Шеф-кухар.

Італійська кухня.
Впровадження та опрацювання меню.
Приготування страв згідно з тех/картки.
Підбір, організація та навчання персоналу всьому технологічному процесу. Контроль та безпека страв. Підготовка та проведення заходів різного рівня та масштабу: банкетів, фуршетів.
Один із найкращих ресторанів італійської кухні на території Криму.


Курси та тренінги:

Назва курсу: Гра з шоколадом.

Навчальний заклад: CULINARY ACADEMY Kiev Iптегпаtiопаl.

Назва курсу: "FRONTEND DEVELOPER (ФРОНТЕНД РОЗРОБНИК)" (2021)

Додаткова інформація:

Іноземні мови: Англійська - початкова.

Комп'ютерні навички:

MacOS; Microsoft Word; Microsoft Excel;

Adobe Photoshop CS5, Adobe FineReader, Automator MacOS.

Впевнений користувач.

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Ищете персонал?

Часто ищут

↑ Наверх