RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Львове
  4. Резюме Системний адміністратор в
  5. Системний адміністратор
Данное резюме уже не актуально.

Оно было сохранено на сайте и помещено в архив резюме в ознакомительных целях.

Найти похожие резюме

Системний адміністратор

Заблокировано
10 000 грн.
 28 августа 2018  Город: Львов
Возраст:35 лет
Режим работы:полный рабочий день
Рубрики: IT, WEB специалисты

Опыт работы

Адміністратор прикладних сервисів
Укртелеком, ПАТ
09.2011 − 09.2022 (10 лет 11 месяцев)
з 2011 по 2014 рік, Робота з базами даних ORACLE, займався написанням процедур функцій, view, створення таблиць, тригерів в середовищі ORACLE. Написання SQL запитів (від простих до складних). Надання консультації по роботі в системі Парус 8.5.1. Вирішення поточних проблем в системі Парус 8.5.1 з 2014 по сьогодні - Написання SQL запитів (від простих до складних). Надання консультації по роботі в системі Парус 8.5.6. Вирішення поточних проблем в системі Парус 8.5.6
Лаборант/Старший лаборант
Львівський коледж зв'язку ДУІКТ
07.2008 − 09.2011 (3 года 2 месяца)
Встановлення ОС Windows 2000/XP/7. Встановлення та налаштування ОС Windows Server 2003/2008. Встановлення та налаштування програмного забезпечення (MS Office, AutoCad, MathCad, CorelDraw, WinRaR, Delphi, антивірусні програми) Підключення, налаштування та підтримка локальної мережі у складі біля 90 ПК. Дрібний ремонт та модернізація комп'ютерів, Розробка, оновлення, доробка Веб сайтів використовуючи мови програмування (HTML, PHP/MYSQL, Javascript, Ajax). Наповнення інформацією існуючи веб проекти. Створення тестів у програмі OpenTest. Проведення тестувань зі студентами в середовищі OpenTest.

Образование

Державний університет інформаційно-телекомунікаційних технологій
Телекомунікації
полное высшее, 09.2008 − 05.2012 (3 года 8 месяцев)
Львівський коледж зв'язку ДУІКТ
Обслуговування комп'ютерних систем та мереж
средне-специальное, 09.2004 − 05.2008 (3 года 8 месяцев)

Знание языков:

Англійська мова - Профессиональный (эксперт)

Дополнительная информация

Личные качества, хобби, увлечения, навыки: Маю власну локальну мережу яка складається з 1ПК, 3 ноутбуки, Смартбокс, планшет і пару смартфонів. Один комп'ютер виконує локальні ролі сервера: шлюз, ftp-сервер, веб-сервер.

Маю великий досвід роботи з базами даних MYSQL, ORACLE, PHPMyAdmin, як по розгортанню так і роботи в середовищі (написання SQL запитів, від простих та складних, написання процедур, функцій на мові PL/SQL). Маю досвід по розгортанню віртуальної локальної мережі (WMware, VirtualBox). Також маю досвід веб програмування (PHP+MYSQL, Javascript, Ajax) є декілька власних проектів. Є навики роботи з Linux системами (Ubuntu 14.04.5 desktop LTS, Mandriva) - встановлення, налаштування, підключення до мережі. Маю досвід налаштування веб сервера (XAMPP для Windows і LAMPP для Linux систем), FTP - сервера (Gene FTP Server, Serv-U для Windows систем і vsftpd для Linux систем), проксі - сервера (Traffic Inspector), термінального сервера. Є також не великій досвід по розгортанню і налаштуванню поштового сервера Microsoft Exchange 2010. І досвід по розгортанню та налаштуванню сервера обміну миттєвих повідомлень Microsoft Office Communicator 2007. Маю власну локальну мережу яка складається з 1ПК, 3 ноутбуки, Смартбокс, планшет і пару смартфонів. Один комп'ютер виконує локальні ролі сервера: шлюз, ftp-сервер, веб-сервер.

--------------------

Також маю написаних декілька проектів,як власних так і написаних для Львівського коледжу Зв_язку.
Стислий огляд проектів можна подивитись за посиланням:
1. Власний проект "Школа гри на гітарі" 2008 року ()
2. Власний проект "Інфо-Партнер" 2009 року ()
3. Проект для ЛК ДУТ "База даних ЛК ДУТ" 2010 року ()
4. Проект "Форма реєстрації абітурієнтів ДУТ" 2011 року ()
5. Власний проект "Програма опитування" 2018 року, не закінчений проект ()

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Ищете персонал?

Часто ищут

↑ Наверх