RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Запорожье
  4. Резюме SMM-менеджер, оператор кол-центра, продавець, видавець, копірайтер в
  5. SMM-менеджер, оператор кол-центра, продавець, видавець, копірайтер
Предложить вакансию
Резюме SMM-менеджер, оператор кол-центра, продавець, видавець, копірайтер
Толстенкова Лілія

Professional resumeПрофессиональное резюме, в котором указаны: эл.почта, телефон, зарплата, опыт работы, образование и другая важная информация.SMM-менеджер, оператор кол-центра, продавець, видавець, копірайтер

Заблокировано
15 000 грн.
 25 апреля  Город: Запорожье
Возраст:25 лет
Режим работы:полный рабочий день, удаленная работа
Рубрики: Издательство, полиграфия; Торговля, продажи, закупки; Другие предложения
 Состою в браке 
или зарегистрируйтесь на сайте как работодатель, чтобы видеть контактную информацию.

Опыт работы

Опепатор колл-центра
Beauty365 (Робота з клієнтами), Запорожье
12.2019 − 06.2021 (1 год 6 месяцев)

В обов'язки входило: холодні та гарячі дзвінки, обробка соц.мереж, продаж товарів інтернет-магазину, обслуговування клієнтів. Холодні дзвінки: обдзвін клієнтів Авто центрів по акціях та пропозиціям, запрошення на обслуговування та заходи стосовно нових авто. Обзвон клієнтів по якості обслуговування. Інтернет-магазин косметики, обробка замовлення в crm-системі, допомога клієнтам в оформленні замовлень тощо. Також тех.підтримка клієнтів сайту Melannett (марафони краси та здоров'я), обробляли звернення, перевіряли оплати, стан підключення марафону, відповідали на стандартні питання Що? Де? Як? Обробляли та спілкувалися з клієнтами в Instagram, Telegram, Fecebooc. Працювали з місцевим мобільним зв'язком, консультували клієнтів з підключення інтернету, стану балансу та технічним питанням. Також була гаряча лінія медичного центру, гаряча лінія служб доставляння посилок з закордону або по країні. Обробляли замовлення популярного магазину одягу в країні.


Також працювала в роздрібних магазинах Простор та Єва продавцем-консультантом: обслуговування клієнтів, робота в залі з товаром та касовий апарат. Працювала в Просторі в 2017 році, в Єві 2019 році.


Образование

Запорізький національний університет (Запорожье)
полное высшее, 09.2018 − 06.2021 (2 года 9 месяцев)
Запорізький національний університет (Запорожье)
средне-специальное, 09.2014 − 07.2018 (3 года 9 месяцев)

Знание языков:

Английский - Начальный, Украинский - Продвинутый (свободно), Русский - Продвинутый (свободно)

Дополнительная информация

Личные качества, хобби, увлечения, навыки: Швидко навчаюсь, відкрита людина, відповідально ставлюсь до роботи, добра, (не стресосійка, але за довгий час звикаєш до роботи з людьми, тому поняття стресостійкість то дуже розтягнуто), позитивна.
Цель поиска работы, пожелания к месту работы: Шукаю роботу, бо без грошей в нашому світі не прожити (це звісно можливо якщо ти безхатько, через будь-які обставини, і не хочеш щось змінювати та робити у власному житті). Також хотілося б набратися досвіду, навчитись чомусь новому, розвиватися, спілкува

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Часто ищут

↑ Наверх