RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Киеве
  4. Резюме Су-шеф, кухар-універсал в Киеве
  5. Су-шеф, кухар-універсал
Предложить вакансию
Сушко Ілля

Су-шеф, кухар-універсал

Заблокировано
  5 июня 2022  Город: Киев
Возраст:29 лет
Режим работы:полный рабочий день, дополнительный заработок, плавающий график работы
Рубрики: HR, управление персоналом; Ресторанный бизнес, кулинария; Руководство
 Состою в браке  Готов к командировкам
или зарегистрируйтесь на сайте как работодатель, чтобы видеть контактную информацию.

Опыт работы

Кухар-універсал, су-шеф
Ресторан "Asian Bowl" (Ресторанний бізнес, кулінарія), Киев
07.2021 − По настоящее время (3 года 5 месяцев)

Ресторан корейської ф’южн-кухні. Виробництво перших, других страв, гарнірів, соусів та напівфабрикатів; обвалювання м'яса, риби, оформлення та видача страв. Складання технологічних карт, опрацювання меню. Виробництво напівфабрикатів з використанням технології sous-vide, організація продуктивної роботи кухарів та кухонних працівників, навчання персоналу.

 Есть рекомендации с данного места работы
Кухар-універсал, су-шеф
Ресторан "Їстетика" (Ресторанний бізнес, кулінарія), Киев
03.2021 − 07.2021 (4 месяца)

Концептуальний гастрозаклад нового формату: швидкої подачі ресторанної їжі. Виробництво перших, других страв, гарнірів, соусів, напівфабрикатів та обвалювання м'яса, риби, оформлення та видача страв. Складання технологічних карт, опрацювання меню. Виробництво напівфабрикатів з використанням технології sous-vide, організація продуктивної роботи кухарів та кухонних працівників, навчання персоналу.

 Есть рекомендации с данного места работы
Кухар-універсал
Ресторан "Figaro-Catering" (Ресторанний бізнес, кулінарія), Киев
09.2019 − 03.2021 (1 год 5 месяцев)

Ресторан виїзного обслуговування. Виробництво перших, других, холодних страв, антре, гарнірів, соусів та напівфабрикатів; робота з мангалом; оформлення та видача страв.

 Есть рекомендации с данного места работы
Кухар-універсал, старший зміни
Ресторан-хінкальня "Gogi" (Ресторанний бізнес, кулінарія), Киев
04.2018 − 09.2019 (1 год 5 месяцев)

Грузинська кухня. Приготування страв за технологічними картами. Виробництво та видача перших, других страв, соусів, напівфабрикатів, гарнірів, обвалювання м'яса, робота з хоспером.

 Есть рекомендации с данного места работы
Кухар-універсал, старший зміни
Кав'ярня "Шоколадниця"; ООО "Галерея-Алекс" (Ресторанний бізнес, кулінарія), Киев
06.2015 − 04.2018 (2 года 10 месяцев)

Українська і європейська кухня. Приготування страв за технологічними картами, виробництво перших, других страв, соусів, напівфабрикатів та обвалювання м'яса. Виробництво напівфабрикатів з використанням технології sous-vide, організація продуктивної роботи кухарів та кухонних працівників, навчання персоналу.

 Есть рекомендации с данного места работы

Образование

Київський національний торговельно-економічний університет (Киев)
Молодший бакалавр; Кухар V розряду
полное высшее, 01.2014 − 01.2016 (2 года )
Вище комерційне училище Київського національного торговельно-економічного університету (Киев)
Кухар IV розряду
средне-специальное, 09.2012 − 01.2014 (1 год 4 месяца)

Знание языков:

Украинский - Профессиональный (эксперт), Русский - Профессиональный (эксперт), Английский - Средний

Дополнительная информация

Знание компьютера, программ: Досвід роботи із програмами Excel, PowerPoint, Word. А також із програмами на базі 1С, R-Keeper та програмного забезпечення для закладів громадського харчування. Сертифікат "Цифрограм": https://osvita.diia.gov.ua/certificate-check/D0000735702

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Часто ищут

↑ Наверх