UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Су-шеф, кухар-універсал в Києві
  5. Су-шеф, кухар-універсал
Запропонувати вакансію
Сушко Ілля

Су-шеф, кухар-універсал

Заблоковано
  5 червня 2022  Місто: Київ
Вік:29 років
Режим роботи:повний робочий день, додатковий заробіток, плаваючий графік роботи
Рубрики: HR, управління персоналом; Ресторанний бізнес, кулінарія; Керівництво
 Перебуваю в шлюбі  Готовий до відряджень
або зареєструйтеся на сайті як роботодавець, щоб бачити контактну інформацію.

Досвід роботи

Кухар-універсал, су-шеф
Ресторан "Asian Bowl" (Ресторанний бізнес, кулінарія), Київ
07.2021 − По теперішній час (3 роки 4 місяці)

Ресторан корейської ф’южн-кухні. Виробництво перших, других страв, гарнірів, соусів та напівфабрикатів; обвалювання м'яса, риби, оформлення та видача страв. Складання технологічних карт, опрацювання меню. Виробництво напівфабрикатів з використанням технології sous-vide, організація продуктивної роботи кухарів та кухонних працівників, навчання персоналу.

 Є рекомендації з даного місця роботи
Кухар-універсал, су-шеф
Ресторан "Їстетика" (Ресторанний бізнес, кулінарія), Київ
03.2021 − 07.2021 (4 місяці)

Концептуальний гастрозаклад нового формату: швидкої подачі ресторанної їжі. Виробництво перших, других страв, гарнірів, соусів, напівфабрикатів та обвалювання м'яса, риби, оформлення та видача страв. Складання технологічних карт, опрацювання меню. Виробництво напівфабрикатів з використанням технології sous-vide, організація продуктивної роботи кухарів та кухонних працівників, навчання персоналу.

 Є рекомендації з даного місця роботи
Кухар-універсал
Ресторан "Figaro-Catering" (Ресторанний бізнес, кулінарія), Київ
09.2019 − 03.2021 (1 рік 5 місяців)

Ресторан виїзного обслуговування. Виробництво перших, других, холодних страв, антре, гарнірів, соусів та напівфабрикатів; робота з мангалом; оформлення та видача страв.

 Є рекомендації з даного місця роботи
Кухар-універсал, старший зміни
Ресторан-хінкальня "Gogi" (Ресторанний бізнес, кулінарія), Київ
04.2018 − 09.2019 (1 рік 5 місяців)

Грузинська кухня. Приготування страв за технологічними картами. Виробництво та видача перших, других страв, соусів, напівфабрикатів, гарнірів, обвалювання м'яса, робота з хоспером.

 Є рекомендації з даного місця роботи
Кухар-універсал, старший зміни
Кав'ярня "Шоколадниця"; ООО "Галерея-Алекс" (Ресторанний бізнес, кулінарія), Київ
06.2015 − 04.2018 (2 роки 10 місяців)

Українська і європейська кухня. Приготування страв за технологічними картами, виробництво перших, других страв, соусів, напівфабрикатів та обвалювання м'яса. Виробництво напівфабрикатів з використанням технології sous-vide, організація продуктивної роботи кухарів та кухонних працівників, навчання персоналу.

 Є рекомендації з даного місця роботи

Освіта

Київський національний торговельно-економічний університет (Київ)
Молодший бакалавр; Кухар V розряду
повна вища, 01.2014 − 01.2016 (2 роки )
Вище комерційне училище Київського національного торговельно-економічного університету (Київ)
Кухар IV розряду
середньо-спеціальна, 09.2012 − 01.2014 (1 рік 4 місяці)

Знання мов:

Українська - Професійний (експерт), Російська - Професійний (експерт), Англійська - Середній

Додаткова інформація

Знання комп'ютера, програм: Досвід роботи із програмами Excel, PowerPoint, Word. А також із програмами на базі 1С, R-Keeper та програмного забезпечення для закладів громадського харчування. Сертифікат "Цифрограм": https://osvita.diia.gov.ua/certificate-check/D0000735702

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Часто шукають

↑ Вгору