Ваш надійний партнер в пошуку роботи та підборі персоналу
Ресторан корейської ф’южн-кухні. Виробництво перших, других страв, гарнірів, соусів та напівфабрикатів; обвалювання м'яса, риби, оформлення та видача страв. Складання технологічних карт, опрацювання меню. Виробництво напівфабрикатів з використанням технології sous-vide, організація продуктивної роботи кухарів та кухонних працівників, навчання персоналу.
Концептуальний гастрозаклад нового формату: швидкої подачі ресторанної їжі. Виробництво перших, других страв, гарнірів, соусів, напівфабрикатів та обвалювання м'яса, риби, оформлення та видача страв. Складання технологічних карт, опрацювання меню. Виробництво напівфабрикатів з використанням технології sous-vide, організація продуктивної роботи кухарів та кухонних працівників, навчання персоналу.
Ресторан виїзного обслуговування. Виробництво перших, других, холодних страв, антре, гарнірів, соусів та напівфабрикатів; робота з мангалом; оформлення та видача страв.
Грузинська кухня. Приготування страв за технологічними картами. Виробництво та видача перших, других страв, соусів, напівфабрикатів, гарнірів, обвалювання м'яса, робота з хоспером.
Українська і європейська кухня. Приготування страв за технологічними картами, виробництво перших, других страв, соусів, напівфабрикатів та обвалювання м'яса. Виробництво напівфабрикатів з використанням технології sous-vide, організація продуктивної роботи кухарів та кухонних працівників, навчання персоналу.
Підписатись на розсилку нових резюме: " Су-шеф, кухар-універсал в Києві"