RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Киеве
  4. Резюме Технолог, бренд-шеф в Киеве
  5. Технолог, бренд-шеф
Предложить вакансию
Резюме Технолог, бренд-шеф
Тесленко Юрій

Технолог, бренд-шеф

Заблокировано
  3 декабря 2021  Город: Киев
Возраст:48 лет
Режим работы:полный рабочий день
Рубрики: Производство; Ресторанный бизнес, кулинария
Готов к командировкам
или зарегистрируйтесь на сайте как работодатель, чтобы видеть контактную информацию.

Опыт работы

Провідний технолог
Кейтерингова компанія (Організація та обслуговування виїздних банкетів, фуршетів. Корпоративне харчування.), Киев
08.2020 − 10.2021 (1 год 1 месяц)
технолог
ТОВ "Фанера Прожект" мережа ресторанів (Ресторанний бізнес), Киев
03.2018 − 04.2020 (2 года 1 месяц)

- розробка та впровадження нового меню;

- розробка нормативно технологічної документації;

- презентація та навчяння нових страв;

- контроль за дотриманням технологічного процесу;

- впровадження новітніх технологій;

- організація робочого процесу;

- відкриття нових об’єктів (проектування приміщень, підбір обладнання, розстановка обладнання згідно технологічних процесів, підбір та підготовка персоналу);

- проведення навчання з гігієни та санітарним нормам і правилам;

- проведення внутрішніх аудитів.

Завідувач підприємством громадського харчування
ТОВ "Фрешес" (Ресторанний бізнес), Киев
02.2017 − 08.2017 (6 месяцев)

- ведення фінансово-економічної діяльності підприємства.

Провідний технолог
ТОВ "Епіцентр К" (Ресторанний бізнес, мережа кафе.), Киев
04.2010 − 12.2015 (5 лет 7 месяцев)

- розробка нормативно технологічної документації.(розробка ТК, ТІ, калькуляційні карти);

- розробка та впровадження нових страв;

- формування собівартості та продажної ціни;

- аналіз результатів діяльності (товарообіг, націнка, виробітки, списання, переоблік);

- планування та бюджетування;

- контроль за дотриманням технологічного процесу;

- впровадження новітніх технологій;

- організація робочого процесу;

- відкриття нових об’єктів (проектування приміщень, підбір обладнання, розстановка обладнання згідно технологічних процесів, підбір та підготовка персоналу);

- організація та обслуговування банкетів, фуршетів.

- організація корпоративного харчування.

- проведення навчання з гігієни та санітарним нормам і правилам;

- управління персоналом; раціональне використання трудових ресурсів;

- проведення внутрішніх аудитів

Образование

Білоцерківський національний аграрний університет (Белая Церковь)
технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, інженер-технолог з виробництва та переробки продукції тваринництва
полное высшее, 09.2011 − 06.2016 (4 года 9 месяцев)
Інститут економіки і підприємництва (Тернополь)
економічний, маркетолог
неоконченное высшее, 09.2000 − 06.2004 (3 года 9 месяцев)

Дополнительное образование

 2016р. Управління кафе, баром, рестораном; 2016р. ДСТУ ISO 22000:2007 Системи управління безпечністю харчових продуктів; 2007р. Приріст-Академія Системи управління якістю та внутрішній аудит. 2004 р. КНТЕУ Курси підвищення кваліфікації. Кухар 6 розряду.

Дополнительная информация

Знание компьютера, программ: Word. Excel. 1C. Впевнений користувач інтернет.
Личные качества, хобби, увлечения, навыки: Відповідальний, комунікабельний, цілеспрямований, безконфліктний, вміння працювати в команді.
Цель поиска работы, пожелания к месту работы: Бажання працювати по направленню, можливість ділитись своїми навичками та знаннями.

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Часто ищут

↑ Наверх