Ваш надійний партнер в пошуку роботи та підборі персоналу
- розробка та впровадження нового меню;
- розробка нормативно технологічної документації;
- презентація та навчяння нових страв;
- контроль за дотриманням технологічного процесу;
- впровадження новітніх технологій;
- організація робочого процесу;
- відкриття нових об’єктів (проектування приміщень, підбір обладнання, розстановка обладнання згідно технологічних процесів, підбір та підготовка персоналу);
- проведення навчання з гігієни та санітарним нормам і правилам;
- проведення внутрішніх аудитів.
- ведення фінансово-економічної діяльності підприємства.
- розробка нормативно технологічної документації.(розробка ТК, ТІ, калькуляційні карти);
- розробка та впровадження нових страв;
- формування собівартості та продажної ціни;
- аналіз результатів діяльності (товарообіг, націнка, виробітки, списання, переоблік);
- планування та бюджетування;
- контроль за дотриманням технологічного процесу;
- впровадження новітніх технологій;
- організація робочого процесу;
- відкриття нових об’єктів (проектування приміщень, підбір обладнання, розстановка обладнання згідно технологічних процесів, підбір та підготовка персоналу);
- організація та обслуговування банкетів, фуршетів.
- організація корпоративного харчування.
- проведення навчання з гігієни та санітарним нормам і правилам;
- управління персоналом; раціональне використання трудових ресурсів;
- проведення внутрішніх аудитів
Підписатись на розсилку нових резюме: "Технолог, бренд-шеф в Києві"