UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Технолог, бренд-шеф в Києві
  5. Технолог, бренд-шеф
Запропонувати вакансію
Резюме Технолог, бренд-шеф
Тесленко Юрій

Технолог, бренд-шеф

Заблоковано
  3 грудня 2021  Місто: Київ
Вік:47 років
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Виробництво; Ресторанний бізнес, кулінарія
Готовий до відряджень
або зареєструйтеся на сайті як роботодавець, щоб бачити контактну інформацію.

Досвід роботи

Провідний технолог
Кейтерингова компанія (Організація та обслуговування виїздних банкетів, фуршетів. Корпоративне харчування.), Київ
08.2020 − 10.2021 (1 рік 1 місяць)
технолог
ТОВ "Фанера Прожект" мережа ресторанів (Ресторанний бізнес), Київ
03.2018 − 04.2020 (2 роки 1 місяць)

- розробка та впровадження нового меню;

- розробка нормативно технологічної документації;

- презентація та навчяння нових страв;

- контроль за дотриманням технологічного процесу;

- впровадження новітніх технологій;

- організація робочого процесу;

- відкриття нових об’єктів (проектування приміщень, підбір обладнання, розстановка обладнання згідно технологічних процесів, підбір та підготовка персоналу);

- проведення навчання з гігієни та санітарним нормам і правилам;

- проведення внутрішніх аудитів.

Завідувач підприємством громадського харчування
ТОВ "Фрешес" (Ресторанний бізнес), Київ
02.2017 − 08.2017 (6 місяців)

- ведення фінансово-економічної діяльності підприємства.

Провідний технолог
ТОВ "Епіцентр К" (Ресторанний бізнес, мережа кафе.), Київ
04.2010 − 12.2015 (5 років 7 місяців)

- розробка нормативно технологічної документації.(розробка ТК, ТІ, калькуляційні карти);

- розробка та впровадження нових страв;

- формування собівартості та продажної ціни;

- аналіз результатів діяльності (товарообіг, націнка, виробітки, списання, переоблік);

- планування та бюджетування;

- контроль за дотриманням технологічного процесу;

- впровадження новітніх технологій;

- організація робочого процесу;

- відкриття нових об’єктів (проектування приміщень, підбір обладнання, розстановка обладнання згідно технологічних процесів, підбір та підготовка персоналу);

- організація та обслуговування банкетів, фуршетів.

- організація корпоративного харчування.

- проведення навчання з гігієни та санітарним нормам і правилам;

- управління персоналом; раціональне використання трудових ресурсів;

- проведення внутрішніх аудитів

Освіта

Білоцерківський національний аграрний університет (Біла Церква)
технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, інженер-технолог з виробництва та переробки продукції тваринництва
повна вища, 09.2011 − 06.2016 (4 роки 9 місяців)
Інститут економіки і підприємництва (Тернопіль)
економічний, маркетолог
незакінчена вища, 09.2000 − 06.2004 (3 роки 9 місяців)

Додаткова освіта

 2016р. Управління кафе, баром, рестораном; 2016р. ДСТУ ISO 22000:2007 Системи управління безпечністю харчових продуктів; 2007р. Приріст-Академія Системи управління якістю та внутрішній аудит. 2004 р. КНТЕУ Курси підвищення кваліфікації. Кухар 6 розряду.

Додаткова інформація

Знання комп'ютера, програм: Word. Excel. 1C. Впевнений користувач інтернет.
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Відповідальний, комунікабельний, цілеспрямований, безконфліктний, вміння працювати в команді.
Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: Бажання працювати по направленню, можливість ділитись своїми навичками та знаннями.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Часто шукають

↑ Вгору