Ваш надежный партнер в поиске работы и подборе персонала
Я потрапила у Латвію, вимушено, влаштувалася на вакансію помічниці. За мої успіхи, освіченість, старанність, через місяць, отримала посаду заготівельника, а ще через місяць стала кухаром-універсалом, пів року і стала су-шефом, працювала повністю на незнайомій мові, займалася закупками, опанувала програму CRM для ресторанного бізнесу, працювала з первинною документацією та організовувала процес самостійно, в організації було 2 кухні, на які треба було відправляти продукцію і прораховувати закупку. Також допомагала в створенні меню.
Займалася тестуванням продукції, мала досвід знайомства з усім масштабом виробництва, як досягнення вважаю набуття дисципліни та пунктуальності.
Проводилася квартальна оцінка кваліфікації, при останньому тестуванні отримала рівень - "TOP"( максимальний рівень)
Кухар холодного процесу
В процесі роботи займалася технікою безпеки та мала можливість створювати технологію виробництва десертів, соусів та закусок.
Лаборант з оцінки якості продукції, управління харчовими технологіями, кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції, Національного університету харчових технологій.
Підготовка реактивів та проведення дослідів.
Подписаться на рассылку новых резюме: "Технолог харчового виробництва в Киеве"