RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Киеве
  4. Резюме Технолог харчового виробництва в Киеве
  5. Технолог харчового виробництва
Предложить вакансию
Резюме Технолог харчового виробництва
Лагойда Катерина

Технолог харчового виробництва

Заблокировано
  4 июля 2023  Город: Киев
Возраст:30 лет
Режим работы:полный рабочий день
Рубрики: Производство; Ресторанный бизнес, кулинария
или зарегистрируйтесь на сайте как работодатель, чтобы видеть контактную информацию.

Опыт работы

Су-шеф
Асоціація "Самаритяни Латвії", Інші країни (Готельно-ресторанний бізнес) (Пансіонат)
03.2022 − 06.2023 (1 год 3 месяца)

Я потрапила у Латвію, вимушено, влаштувалася на вакансію помічниці. За мої успіхи, освіченість, старанність, через місяць, отримала посаду заготівельника, а ще через місяць стала кухаром-універсалом, пів року і стала су-шефом, працювала повністю на незнайомій мові, займалася закупками, опанувала програму CRM для ресторанного бізнесу, працювала з первинною документацією та організовувала процес самостійно, в організації було 2 кухні, на які треба було відправляти продукцію і прораховувати закупку. Також допомагала в створенні меню.

Контролер якості
Ajax Systems, Київ (IT), Киев
02.2022 − 06.2023 (1 год 4 месяца)

Займалася тестуванням продукції, мала досвід знайомства з усім масштабом виробництва, як досягнення вважаю набуття дисципліни та пунктуальності.

Проводилася квартальна оцінка кваліфікації, при останньому тестуванні отримала рівень - "TOP"( максимальний рівень)

кухар
Паб "Beerwood" (Готельно-ресторанний бізнес), Киев
02.2018 − 02.2020 (2 года )

Кухар холодного процесу

В процесі роботи займалася технікою безпеки та мала можливість створювати технологію виробництва десертів, соусів та закусок.

Лаборант
НУХТ: Національний університет харчових технологій (Освіта, наука), Киев
09.2013 − 07.2015 (1 год 9 месяцев)

Лаборант з оцінки якості продукції, управління харчовими технологіями, кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції, Національного університету харчових технологій.

Підготовка реактивів та проведення дослідів.

Образование

Національний університет харчових технологій (Киев)
Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, спеціальність харчові технології
полное высшее, 09.2012 − 06.2018 (5 лет 9 месяцев)

Знание языков:

Украинский - Профессиональный (эксперт), Русский - Продвинутый (свободно)

Дополнительная информация

Знание компьютера, программ: Microsoft Word, Exel, PowerPoint Працювала в програмах AutoCAD, ArchiCAD
Личные качества, хобби, увлечения, навыки: Відповідальність, пунктуальність, старанність, цілеспрямованість, швидко навчаюсь, вміння працювати в команді, охайність.
Цель поиска работы, пожелания к месту работы: Набуття нових професійних навичок, розвиток

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Часто ищут

↑ Наверх