UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Технолог харчового виробництва в Києві
  5. Технолог харчового виробництва
Запропонувати вакансію
Резюме Технолог харчового виробництва
Лагойда Катерина

Технолог харчового виробництва

Заблоковано
  4 липня 2023  Місто: Київ
Вік:30 років
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Виробництво; Ресторанний бізнес, кулінарія
або зареєструйтеся на сайті як роботодавець, щоб бачити контактну інформацію.

Досвід роботи

Су-шеф
Асоціація "Самаритяни Латвії", Інші країни (Готельно-ресторанний бізнес) (Пансіонат)
03.2022 − 06.2023 (1 рік 3 місяці)

Я потрапила у Латвію, вимушено, влаштувалася на вакансію помічниці. За мої успіхи, освіченість, старанність, через місяць, отримала посаду заготівельника, а ще через місяць стала кухаром-універсалом, пів року і стала су-шефом, працювала повністю на незнайомій мові, займалася закупками, опанувала програму CRM для ресторанного бізнесу, працювала з первинною документацією та організовувала процес самостійно, в організації було 2 кухні, на які треба було відправляти продукцію і прораховувати закупку. Також допомагала в створенні меню.

Контролер якості
Ajax Systems, Київ (IT), Київ
02.2022 − 06.2023 (1 рік 4 місяці)

Займалася тестуванням продукції, мала досвід знайомства з усім масштабом виробництва, як досягнення вважаю набуття дисципліни та пунктуальності.

Проводилася квартальна оцінка кваліфікації, при останньому тестуванні отримала рівень - "TOP"( максимальний рівень)

кухар
Паб "Beerwood" (Готельно-ресторанний бізнес), Київ
02.2018 − 02.2020 (2 роки )

Кухар холодного процесу

В процесі роботи займалася технікою безпеки та мала можливість створювати технологію виробництва десертів, соусів та закусок.

Лаборант
НУХТ: Національний університет харчових технологій (Освіта, наука), Київ
09.2013 − 07.2015 (1 рік 9 місяців)

Лаборант з оцінки якості продукції, управління харчовими технологіями, кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції, Національного університету харчових технологій.

Підготовка реактивів та проведення дослідів.

Освіта

Національний університет харчових технологій (Київ)
Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, спеціальність харчові технології
повна вища, 09.2012 − 06.2018 (5 років 9 місяців)

Знання мов:

Українська - Професійний (експерт), Російська - Високий рівень (вільно)

Додаткова інформація

Знання комп'ютера, програм: Microsoft Word, Exel, PowerPoint Працювала в програмах AutoCAD, ArchiCAD
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: Відповідальність, пунктуальність, старанність, цілеспрямованість, швидко навчаюсь, вміння працювати в команді, охайність.
Мета пошуку роботи, побажання до місця роботи: Набуття нових професійних навичок, розвиток

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Часто шукають

↑ Вгору