RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Буче
  4. Резюме Технолог, Заведующий производством в
  5. Технолог, Заведующий производством
Предложить вакансию
Данный соискатель предпочел скрыть свои личные данные

Технолог, Заведующий производством

Заблокировано
 29 июля 2022  Город: Буча
Возраст:48 лет
Режим работы:полный рабочий день, свободный график работы, удаленная работа
Рубрики: Производство; Руководство
 Есть дети 

Описание

Р Е З Ю М Е

Леонтович Нонна Володимирівна

Потрібно відновити сили. Моє відновлення - це робота, де я можу бути корисною. Наразі хочу займатися тим, що вмію найкраще.


Досвід роботи:


ТОВ “УНІВЕРСАЛЬНА

БІЗНЕС ГРУПА”

2020-теп.час директор

Функціональні обов'язки

- Керівництво компанією з випуску снекової продукції.

- Розробка нових видів продукції згідно вимогам замовника.


ТОВ "Ділова Україна"

2005 - 2020рр керівник виробництва, головний технолог

Функціональні обов'язки:

- впровадження нових стандартів, схвалених засновниками компанії;

- проведення аудитів якості продукції;

- контроль якості технологічних та організаційних процесів на виробництві;

- проведення навчання співробітників виробництва;

- проведення щотижневих зборів та інструктажів для персоналу;

- виконання приписів перевіряючих органів;

- складання необхідних звітів;

- сертифікація продукції, проведення технагляду на виробництві (УкрМетрДержСтандарт);

.- розробка організаційних документів на виробництві (інструкції посадові, з техніки безпеки, пожежної безпеки тощо);

- ведення технологічної документації (складання рецептур, регламентів, технологічних схем тощо)

- робота із СЕС;

- планування роботи виробництва;

- впровадження норм витрат на сировину та допоміжні матеріали;

- пошук постачальників (сировини та допоміжних матеріалів);

- облік руху товару на виробництві (Ф-32, Ф-35);

- розробка та впровадження норм із заробітної плати, розрахунок зарплат.


2003-2005 рр: головний технолог.

Функціональні обов'язки:

.-впровадження нових видів продукції;

- використання точної облікової схеми з виробництва;

- складання рецептур, методик контролю на виробництві технологічних режимів;

- участь у підготовці до сертифікації на відповідність вимогам НТД та подальшого періодичного інспекційного контролю;

- взаємодія з органами із сертифікації;

- участь у підготовці проектів розпорядчих та нормативних документів компанії;

- складання плану внутрішніх перевірок підрозділів компанії;

- складання програм внутрішніх перевірок;

- проведення внутрішніх аудитів якості продукції;

- підготовка звітів з проведених аудитів;

- аналіз інформації та складання звітів


ЗАТ «Київска кондитерска фабрика

ім. К. Маркса» («Roshen»)

1999-2003рр начальник зміни (технолог).

Функціональні обов'язки:

- організація, керівництво та контроль технологічного процесу виробництва

- контроль за протипожежним та санітарним станом технологічного обладнання та виробничих приміщень;

- проведення експериментів з впровадження нових видів сировини, рецептур;

- контроль запуску реконструйованих та нових ліній;

- навчання навичок роботи нових кадрів;

- керівник виробничої практики у студентів


1998-1999рр обліковець сировини, напівфабрикатів та готової продукції.

Функціональні обов'язки:

- забеспечення цеху необхідною сировиною;

- облік і контрль готової прдукції.


Освіта: вища

Український Державний Університет

харчових технологій (1992-1997рр)

Спеціальність:

технологія хлібобулочних, кондитерських, макароних виробів та харчоконцентратів.

Кваліфікація: інженер-технолог

Курси:

Київський університет

ім.Бориса Грінченка (2022-нині)

Психологія стресу та способи боротьби з ним

Дія.Цифрова Освіта

Національна онлайн-платформа для розвитку цифрової грамотності

Сертифікат ICDL Український цифровий громадянин


Додаткові відомості:

Маю досвід роботи в мережі ресторанів («Да Вінчі Фіш Клаб», «Лео Клаб», «Руккола», «Кувшин», «Колесо», «Пульман»): -складання технологічних карток;

-контроль якості продукції;

-участь у створенні централізованого виробництва.

робота над новим проектом з відкриття кафе:

-розробка нової концепції меню,

-оптимізація та стандартизація технологічних процесів.

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Часто ищут

↑ Наверх