Ваш надійний партнер в пошуку роботи та підборі персоналу
Р Е З Ю М Е
Леонтович Нонна Володимирівна
Потрібно відновити сили. Моє відновлення - це робота, де я можу бути корисною. Наразі хочу займатися тим, що вмію найкраще.
Досвід роботи:
ТОВ “УНІВЕРСАЛЬНА
БІЗНЕС ГРУПА”
2020-теп.час директор
Функціональні обов'язки
- Керівництво компанією з випуску снекової продукції.
- Розробка нових видів продукції згідно вимогам замовника.
ТОВ "Ділова Україна"
2005 - 2020рр керівник виробництва, головний технолог
Функціональні обов'язки:
- впровадження нових стандартів, схвалених засновниками компанії;
- проведення аудитів якості продукції;
- контроль якості технологічних та організаційних процесів на виробництві;
- проведення навчання співробітників виробництва;
- проведення щотижневих зборів та інструктажів для персоналу;
- виконання приписів перевіряючих органів;
- складання необхідних звітів;
- сертифікація продукції, проведення технагляду на виробництві (УкрМетрДержСтандарт);
.- розробка організаційних документів на виробництві (інструкції посадові, з техніки безпеки, пожежної безпеки тощо);
- ведення технологічної документації (складання рецептур, регламентів, технологічних схем тощо)
- робота із СЕС;
- планування роботи виробництва;
- впровадження норм витрат на сировину та допоміжні матеріали;
- пошук постачальників (сировини та допоміжних матеріалів);
- облік руху товару на виробництві (Ф-32, Ф-35);
- розробка та впровадження норм із заробітної плати, розрахунок зарплат.
2003-2005 рр: головний технолог.
Функціональні обов'язки:
.-впровадження нових видів продукції;
- використання точної облікової схеми з виробництва;
- складання рецептур, методик контролю на виробництві технологічних режимів;
- участь у підготовці до сертифікації на відповідність вимогам НТД та подальшого періодичного інспекційного контролю;
- взаємодія з органами із сертифікації;
- участь у підготовці проектів розпорядчих та нормативних документів компанії;
- складання плану внутрішніх перевірок підрозділів компанії;
- складання програм внутрішніх перевірок;
- проведення внутрішніх аудитів якості продукції;
- підготовка звітів з проведених аудитів;
- аналіз інформації та складання звітів
ЗАТ «Київска кондитерска фабрика
ім. К. Маркса» («Roshen»)
1999-2003рр начальник зміни (технолог).
Функціональні обов'язки:
- організація, керівництво та контроль технологічного процесу виробництва
- контроль за протипожежним та санітарним станом технологічного обладнання та виробничих приміщень;
- проведення експериментів з впровадження нових видів сировини, рецептур;
- контроль запуску реконструйованих та нових ліній;
- навчання навичок роботи нових кадрів;
- керівник виробничої практики у студентів
1998-1999рр обліковець сировини, напівфабрикатів та готової продукції.
Функціональні обов'язки:
- забеспечення цеху необхідною сировиною;
- облік і контрль готової прдукції.
Освіта: вища
Український Державний Університет
харчових технологій (1992-1997рр)
Спеціальність:
технологія хлібобулочних, кондитерських, макароних виробів та харчоконцентратів.
Кваліфікація: інженер-технолог
Курси:
Київський університет
ім.Бориса Грінченка (2022-нині)
Психологія стресу та способи боротьби з ним
Дія.Цифрова Освіта
Національна онлайн-платформа для розвитку цифрової грамотності
Сертифікат ICDL Український цифровий громадянин
Додаткові відомості:
Маю досвід роботи в мережі ресторанів («Да Вінчі Фіш Клаб», «Лео Клаб», «Руккола», «Кувшин», «Колесо», «Пульман»): -складання технологічних карток;
-контроль якості продукції;
-участь у створенні централізованого виробництва.
робота над новим проектом з відкриття кафе:
-розробка нової концепції меню,
-оптимізація та стандартизація технологічних процесів.
Підписатись на розсилку нових резюме: "Технолог, Заведующий производством в Бучі"