RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Киеве
  4. Резюме UX/UI Designer в Киеве
  5. UX/UI Designer
Предложить вакансию
Резюме UX/UI Designer
Розумій Тетяна

UX/UI Designer

Заблокировано
15 000 грн.
 15 марта 2023  Город: Киев
Возраст:38 лет
Режим работы:полный рабочий день, удаленная работа
Рубрики: IT, WEB специалисты; Дизайн, творчество; Реклама, маркетинг, PR
 Состою в браке 
или зарегистрируйтесь на сайте как работодатель, чтобы видеть контактную информацию.

Описание

Я початківець UI/UX дизайнер. Я спеціалізуюся на UI/UX для веб- та мобільних додатків. Як недавній випускник зі ступенем веб-дизайну та пристрастю до дизайну, я вважаю, що маю навички та прагнення досягти успіху в цій ролі.


Під час навчання я вивчивчила основи дизайну, включаючи типографіку, теорію кольору та композицію. Я також отримала досвід роботи з адаптивним дизайном і створила кілька веб-сайтів та мобільний додаток, використовуючи ці навички. Крім того, я маю досвід використання таких інструментів дизайну, як Figma та ProtoPie, а також Adobe Photoshop та Illustrator для створення графіки для веб-сайтів і соціальних мереж.

Я прагну створювати візуально приголомшливі та функціональні веб-сайти чи мобільні додатки, які позитивно впливають на життя людей. Я вважаю, що взаємодія з користувачем є ключем до створення успішних веб-сайтів, і я захоплена створенням інтуїтивно зрозумілих і зручних дизайнів.


Я також прагну постійно навчатися та бути в курсі останніх тенденцій та технологій дизайну. Я можу проявити себе як відповідальний, надійний, організований та ефективний гравець вашої команди.

Давайте разом створимо щось чудове, що дійсно працюватиме.

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Часто ищут

↑ Наверх