UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме UX/UI Designer в Києві
  5. UX/UI Designer
Запропонувати вакансію
Резюме UX/UI Designer
Розумій Тетяна

UX/UI Designer

Заблоковано
15 000 грн.
 15 березня 2023  Місто: Київ
Вік:38 років
Режим роботи:повний робочий день, віддалена робота
Рубрики: IT, WEB фахівці; Дизайн, творчість; Реклама, маркетинг, PR
 Перебуваю в шлюбі 
або зареєструйтеся на сайті як роботодавець, щоб бачити контактну інформацію.

Опис

Я початківець UI/UX дизайнер. Я спеціалізуюся на UI/UX для веб- та мобільних додатків. Як недавній випускник зі ступенем веб-дизайну та пристрастю до дизайну, я вважаю, що маю навички та прагнення досягти успіху в цій ролі.


Під час навчання я вивчивчила основи дизайну, включаючи типографіку, теорію кольору та композицію. Я також отримала досвід роботи з адаптивним дизайном і створила кілька веб-сайтів та мобільний додаток, використовуючи ці навички. Крім того, я маю досвід використання таких інструментів дизайну, як Figma та ProtoPie, а також Adobe Photoshop та Illustrator для створення графіки для веб-сайтів і соціальних мереж.

Я прагну створювати візуально приголомшливі та функціональні веб-сайти чи мобільні додатки, які позитивно впливають на життя людей. Я вважаю, що взаємодія з користувачем є ключем до створення успішних веб-сайтів, і я захоплена створенням інтуїтивно зрозумілих і зручних дизайнів.


Я також прагну постійно навчатися та бути в курсі останніх тенденцій та технологій дизайну. Я можу проявити себе як відповідальний, надійний, організований та ефективний гравець вашої команди.

Давайте разом створимо щось чудове, що дійсно працюватиме.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Часто шукають

↑ Вгору