RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Резюме
  3. Резюме в Киеве
  4. Резюме Завідувач лабораторії/Керівник ВКЯ в Киеве
  5. Завідувач лабораторії/Керівник ВКЯ
Предложить вакансию
Резюме Завідувач лабораторії/Керівник ВКЯ
Полігушко Ольга

Завідувач лабораторії/Керівник ВКЯ

Заблокировано
 10 августа 2023  Город: Киев
Возраст:45 лет
Режим работы:полный рабочий день
Рубрики: Издательство, полиграфия; Легкая промышленность; Производство
Готова к командировкам
или зарегистрируйтесь на сайте как работодатель, чтобы видеть контактную информацию.

Опыт работы

Завідувач лабораторії
Палп Мілл Прінт (Поліграфія), Киев
10.2010 − 08.2022 (11 лет 10 месяцев)

Посадові обов’язки: Організація та підтримка роботи виробничої лабораторії (враховуючи всі етапи контролю та процеси). Надання висновків відповідності якості матеріалів і сировини. Проведення розслідувань з метою виявлення причин випуску бракованої продукції, розробка рекомендацій та коригуючих процедур що до їх попередження та усунення. Надання консультацій співробітникам інших підрозділів у межах своїх повноважень. Розробка та підтримання в актуальному стані документів інтегрованої системи менеджменту. Проведення аудитів відповідності вимогам як на підприємстві, так і у постачальників, формування звітів по проведених аудитах, участь в розробці коригувальних дії по результатам виявлених невідповідностей. Участь в інвентаризаціях на підприємстві як матеріально відповідальна особа, та як член комісії по інвентаризації. Створення і розгляд повідомлень в SAP, своєчасність і повнота виконання призначених заходів. Формування та подання звітів по результатах діяльності підрозділу.

Професійні досягнення: налагодження роботи ввіреного підрозділу до показника ефективності 100 %. (за оцінюваними критеріями). Складання реєстру екологічних аспектів (згідно вимог ISO 14001) та реєстру небезпек і ризиків ГіОП (згідно вимог ISO 45001).

Інженер-технолог лабораторії
Бліц-Інформ (Поліграфія), Киев
11.2005 − 09.2010 (4 года 10 месяцев)

Посадові обов’язки: своєчасне та чітке проведення вхідного контролю сировини та матеріалів, вихідного контролю готової продукції, контроль якості напівфабрикатів, контроль параметрів технологічних процесів на виробництві, розробка рецептур пантонів офсетних фарб. Робота з технічною документацією на матеріали і сировину. Фіксування отриманих результатів згідно вимог внутрішніх документів та у системі SAP.

завідувач сектором
УкрНДІнафтогазінформ (Наукова діяльність ), Киев
08.2003 − 10.2005 (2 года 1 месяц)

Посадові обов’язки: періодичний аналіз стану галузі, написання галузевих аналітичних статей та оглядів, організація проведення галузевих виставок.

Образование

Національний авіаційний університет (Киев)
АНТ, інженер-технолог ПММ
полное высшее, 09.1995 − 02.2001 (5 лет 5 месяцев)

Дополнительное образование

 Bureau Veritas

Знание языков:

Английский - Средний, Украинский - Продвинутый (свободно)

Дополнительная информация

Знание компьютера, программ: - знання офісних програм ПК на рівні впевненого користувача; - впевнений користувач SAP; - базові знання 1С.
Личные качества, хобби, увлечения, навыки: - скрупульозність, відповідальність, пунктуальність, комунікабельність, активність; - готовність брати на себе відповідальність і працювати на результат; - бажання вчитися і розвиватися.

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *


Часто ищут

↑ Наверх