UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Резюме
  3. Резюме в Києві
  4. Резюме Завідувач лабораторії/Керівник ВКЯ в Києві
  5. Завідувач лабораторії/Керівник ВКЯ
Запропонувати вакансію
Резюме Завідувач лабораторії/Керівник ВКЯ
Полігушко Ольга

Завідувач лабораторії/Керівник ВКЯ

Заблоковано
 10 серпня 2023  Місто: Київ
Вік:45 років
Режим роботи:повний робочий день
Рубрики: Видавництво, поліграфія; Легка промисловість; Виробництво
Готова до відряджень
або зареєструйтеся на сайті як роботодавець, щоб бачити контактну інформацію.

Досвід роботи

Завідувач лабораторії
Палп Мілл Прінт (Поліграфія), Київ
10.2010 − 08.2022 (11 років 10 місяців)

Посадові обов’язки: Організація та підтримка роботи виробничої лабораторії (враховуючи всі етапи контролю та процеси). Надання висновків відповідності якості матеріалів і сировини. Проведення розслідувань з метою виявлення причин випуску бракованої продукції, розробка рекомендацій та коригуючих процедур що до їх попередження та усунення. Надання консультацій співробітникам інших підрозділів у межах своїх повноважень. Розробка та підтримання в актуальному стані документів інтегрованої системи менеджменту. Проведення аудитів відповідності вимогам як на підприємстві, так і у постачальників, формування звітів по проведених аудитах, участь в розробці коригувальних дії по результатам виявлених невідповідностей. Участь в інвентаризаціях на підприємстві як матеріально відповідальна особа, та як член комісії по інвентаризації. Створення і розгляд повідомлень в SAP, своєчасність і повнота виконання призначених заходів. Формування та подання звітів по результатах діяльності підрозділу.

Професійні досягнення: налагодження роботи ввіреного підрозділу до показника ефективності 100 %. (за оцінюваними критеріями). Складання реєстру екологічних аспектів (згідно вимог ISO 14001) та реєстру небезпек і ризиків ГіОП (згідно вимог ISO 45001).

Інженер-технолог лабораторії
Бліц-Інформ (Поліграфія), Київ
11.2005 − 09.2010 (4 роки 10 місяців)

Посадові обов’язки: своєчасне та чітке проведення вхідного контролю сировини та матеріалів, вихідного контролю готової продукції, контроль якості напівфабрикатів, контроль параметрів технологічних процесів на виробництві, розробка рецептур пантонів офсетних фарб. Робота з технічною документацією на матеріали і сировину. Фіксування отриманих результатів згідно вимог внутрішніх документів та у системі SAP.

завідувач сектором
УкрНДІнафтогазінформ (Наукова діяльність ), Київ
08.2003 − 10.2005 (2 роки 1 місяць)

Посадові обов’язки: періодичний аналіз стану галузі, написання галузевих аналітичних статей та оглядів, організація проведення галузевих виставок.

Освіта

Національний авіаційний університет (Київ)
АНТ, інженер-технолог ПММ
повна вища, 09.1995 − 02.2001 (5 років 5 місяців)

Додаткова освіта

 Bureau Veritas

Знання мов:

Англійська - Середній, Українська - Високий рівень (вільно)

Додаткова інформація

Знання комп'ютера, програм: - знання офісних програм ПК на рівні впевненого користувача; - впевнений користувач SAP; - базові знання 1С.
Особисті якості, хобі, захоплення, навички: - скрупульозність, відповідальність, пунктуальність, комунікабельність, активність; - готовність брати на себе відповідальність і працювати на результат; - бажання вчитися і розвиватися.

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *


Часто шукають

↑ Вгору