RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Вакансии
  3. Вакансии в Киеве
  4. Работа Аналітик соціальних мереж в Киеве
  5. Аналітик соціальних мереж
Отправить резюме

Аналітик соціальних мереж

Заблокирована
 16 августа 2023  Киев 
Компания: Razom We Stand  (https://jobs.ua/company-razom-we-stand-1631462) (Все вакансии)
Рубрики:Реклама, маркетинг, PR; СМИ, TV, Радио

Контакты

Контактное лицо:Iryna Ptashnyk

Пожелания к сотруднику

Образование:полное высшее
Опыт работы:от двух лет
График работы:полный рабочий день

Описание вакансии

Про роль:

Як аналітик соціальних мереж, ви відіграватимете важливу роль у створенні цікавого контенту в електронній пошті, Facebook, блогах та рекламі, щоб надихнути українську аудиторію на дії, спрямовані на досягнення цілей нашої кампанії. Ключова роль на цій посаді також полягає у пошуку та мобілізації української діаспори до активних дій. Ви будете тісно співпрацювати з нашим діджитал-стратегом та старшим менеджером з комунікацій, беручи участь у розробці та впровадженні діджитал-стратегій кампанії.

Основні обов'язки:

  • Розробити та реалізувати комплексний план залучення української аудиторії у Facebook, як органічно, так і за допомогою платних кампаній, для мобілізації та організації онлайн кампаній, узгоджених із загальною стратегією Razom We Stand;
  • Ідентифікувати та мобілізувати українську діаспору через онлайн-форуми та групи;
  • Координувати та впроваджувати контент у соціальних мережах, email-кампанії та інші тактики цифрової комунікації. Вивчати можливості для створення досвіду взаємодії онлайн та офлайн. Аналізувати та впроваджувати нативні соціальні платні рекламні кампанії на мета-платформах.
  • Створювати візуально привабливі матеріали, такі як фотографії, макроси, gif-файли, відео та PDF-файли, використовуючи такі інструменти, як Canva, зображення, згенеровані штучним інтелектом, та/або Photoshop.
  • Публікувати блоги, статті та оновлення кампанії на нашому сайті для інформування аудиторії про актуальні події та залучення її до участі в них; 
  • Використовувати CRM-системи для сегментування списків та надсилання електронних листів, орієнтованих на аудиторію, відстежувати результати та звітувати про них. 
  • Аналізувати цифрові показники відповідно до визначених KPI, щоб оцінити прогрес кампанії та надати інформацію, засновану на даних, для подальшого прийняття рішень.
  • Допомагати діджитал-стратегу у розробці веб-сайту, управлінні динамічним поєднанням обов'язків органічного та платного онлайн-маркетингу.
  • Допомагати старшому менеджеру з комунікацій у зв'язках зі ЗМІ.
  • Розвивати відносини з ширшим колом партнерів та рухів для посилення впливу кампанії.

Вимоги:

  • Вільне володіння письмовою та усною англійською мовою, а також українською мовою як рідною
  • Проживання в Україні або ЄС.
  • Мінімум 2 роки досвіду роботи на аналогічній посаді, наприклад, діджитал-кампейнер, асистент у сфері соціальних мереж, аналітик у сфері соціальних мереж, менеджер у сфері соціальних мереж або діджитал-організатор.
  • Підтверджений досвід створення ефективного контенту в соціальних мережах для підвищення обізнаності, відвідуваності сайту та конверсії.
  • Певний досвід роботи з платними рекламними кампаніями.
  • Демонстрація проактивної поведінки та ініціативність.
  • Відмінні комунікаційні та міжособистісні навички.
  • Здатність постійно дотримуватися дедлайнів та ефективно працювати у швидкому темпі.
  • Базові знання створення відео за допомогою будь-якого програмного забезпечення.

Процес подання заявки:
Крок 1: Надішліть своє резюме у форматі PDF (максимум 2 сторінки) на електронну отправить резюме Будь ласка, назвіть файл резюме своїм прізвищем (наприклад, CV_Oprah_Winfrey).
Крок 2: Дайте відповідь на три запитання в Google Формі forms.gle/bDy7iat4BSRbVVGY8  

Розглядатимуться лише повні заявки з анкетою.


Процес та графік:
Дедлайн подачі заявок: 31 серпня 2023 року.
Співбесіда з кандидатами, які пройшли аналіз поданих заявок: 11 вересня - 15 вересня.
Розробка та презентація завдань: 18 вересня - 22 вересня.
Остаточне рішення: 25 вересня - 29 вересня.

За будь-якими питаннями, будь ласка, звертайтеся до нашої команди з підбору персоналу за отправить резюме

Приєднуйтесь до Razom We Stand, щоб змінити світ на краще та зробити свій внесок у більш екологічне та стійке майбутнє! Давайте разом формувати кращий світ через соціальну активність та екологічну адвокацію.

Внимание!

Уважаемые соискатели, обращаем ваше внимание на платные номера телефонов с кодом 070 (700), 090 (900), а также на прямые короткие мобильные номера. Стоимость минуты разговора с таким номером может составлять до 60 грн. Если Вы позвонили по номеру телефона указанному в вакансии, а автоответчик или ответивший человек предлагает перезвонить на номер с таким кодом — убедительная просьба, не звоните, чтобы не стать жертвой телефонного обмана!

Кроме того, просим вас остерегаться вакансий, где требуется внесение залоговой суммы или страхового взноса. Помните! Любое вложение средств, которое требуется от соискателя, в 90% случаев является мошенничеством!

В случае обнаружения подобной вакансии нажмите, пожалуйста, на кнопку «Жалоба», которая находится под текстом каждой вакансии.

Давайте вместе избавимся от мошенников!

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *

Ищете работу?

  VIP вакансии

Часто ищут

↑ Наверх