RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Вакансии
  3. Вакансии в Киеве
  4. Работа Фінансовий директор у виробничу компанію в Киеве
  5. Фінансовий директор у виробничу компанію
Отправить резюме

Фінансовий директор у виробничу компанію

Заблокирована
100 000 грн.
  7 сентября 2023  Киев 
Компания: Агенція управлінських рішень «Свідомі»  (https://jobs.ua/company-agentsya-upravlnskih-rshen-svdom-1631931) (Все вакансии)
Рубрики:Бухгалтерия, финансы, учет/аудит; Руководство

Контакты

Контактное лицо:Ольга Лис

Пожелания к сотруднику

Образование:полное высшее
Опыт работы:от пяти лет
График работы:полный рабочий день

Описание вакансии

ШУКАЄМО ФІНАНСОВОГО ДИРЕКТОРА ДО ОДНОГО З НАШИХ ПРОВІДНИХ НАПРЯМКІВ  - НАЦІОНАЛЬНОГО ВИРОБНИКА ЗАЛІЗОБЕТОННИХ КОНСТРУКЦІЙ


Понад 10 років ми утримуємо лідируючі позиції виробника залізобетонних конструкцій в Україні, а наші виробництва в Києві та Дніпрі не зупиняли своєї роботи жодного дня від початку повномасштабного вторгнення.

Потужна технічна база та великі виробничі можливості дозволяють нам виконувати надскладні і нестандартні проекти для енергетичної, транспортної та соціальної інфраструктури. За останні пів року, ми виготовили та поставили в різні міста України, близько 150 укриттів цивільного захисту, що успішно пройшли випробування ДСНС. Якість, інновації, індивідуальний підхід – ось три стовпи, які організовують роботу на заводі ЗБК. Саме вони роблять нашу компанію недосяжною для конкурентів в Україні та за кордоном.

Незважаючи на війну ми продовжуємо рости та розвиватись, виходити на нові ринки і збільшувати обсяги реалізації продукції. Зараз ми на етапі погодження запуску нового виробництва.

Тож ми шукаємо спеціаліста який має досвід у побудуванні і автоматизації в 1С управлінського обліку з нуля в стислі терміни, та вміє відбудувати для власника систему прийняття управлінських рішень на основі фактів, а не інтуїції.

ЩО МИ ВІД НЬОГО ОЧІКУЄМО:

  • Проведення аудиту наявної управлінської звітності. Розробка і впровадження звітів BS; P&L; CF та бюджетування в 1С УТП 8.2. Компанія має компанію-підрядника з програмного забезпечення, є політична воля власників, то ж задача фінансового директора розробити структуру звітів, організувати роботу суміжних підрозділів: етично, але наполегливо долаючи супротив, проконтролювати впровадження звітності.
  • Побудова фінансово-юридичної моделі для мінімізації ризиків.
  • Робота з банками для залучення оборотного капіталу (близько 10 млн.грн) . Ми працюємо з державними замовленнями, то ж маємо необхідність у залученні обігових коштів.
  • Наведення ладу в поточних справах економічного департаменту: порядок в калькуляціях, автоматизація нарахування з/п, тощо.

ЧОМУ ВАРТО ВІДПРАВИТИ РЕЗЮМЕ?

?Ринкова з/п: 100 000 – 120 000 грн. KPI від чистого прибутку.

?Активне корпоративне життя в компанії: щомісяця ми проводимо корпоративні заходи для команди: квести, ігри, виїзди на природу. Футбольною командою нашого підприємства ми приймаємо участь в благодійних турнірах в підтримку ЗСУ!

?Відкрита та прозора комунікація з керівництвом.

?Комфортний енерго/інтернетонезалежний офіс в 10 хв пішки від ст.м Звіринецька.

ТАК ЯКИЙ ВІН, НАШ ІДЕАЛЬНИЙ КАНДИДАТ?

  • Має практичний досвід розробки і впровадження BS; P&L; CF в 1С.
  • Працював у виробничих компаніях.
  • Вміє етично відстоювати свою точку зору, пояснювати власникам простими словами складні фінансові питання. Який не шукає відмовок «чому не виходить», а готовий аргументувати і працювати з супротивом до тих пір, поки вийде!
  • З гнучким мисленням, горить тим, чим займається, вміє як круто працювати так круто і відпочивати.

ЩЕ НЕ ПЕРЕКОНАЛИСЬ ЩО МИ НАЙКРАЩА КОМПАНІЯ? ХОДІТЬ ЗА ПОСИЛАННЯМИ І ПОДИВІТЬСЯ БІЛЬШЕ ІНФОРМАЦІЇ ПРО НАС!

Познайомитись з сучасними технологіями нашого виробництва можна тут:

ч.1 youtube.com/watch?v=uks0YCuBwLc

ч.2 youtube.com/watch?v=SFH7sVbk6CI

Медіа про нашу продукцію:

fb.watch/mTZCKbCYSg/

fb.watch/mTZGbbxb5N/

fb.watch/mTZQqARske/


Якщо ви хочете потрапити до стабільної компанії, де чесно виконують зобов’язання перед співробітниками та контрагентами, поважають право колег на відпочинок та лікарняний, сприяють розвитку персоналу відправляйте резюме на пошту отправить резюме або через посилання www.work.ua/jobs/5320850 прямо зараз!

Резюме з супровідним листом чомусь я підходжу на цю вакансію будуть розглянуті в першу чергу.

Внимание!

Уважаемые соискатели, обращаем ваше внимание на платные номера телефонов с кодом 070 (700), 090 (900), а также на прямые короткие мобильные номера. Стоимость минуты разговора с таким номером может составлять до 60 грн. Если Вы позвонили по номеру телефона указанному в вакансии, а автоответчик или ответивший человек предлагает перезвонить на номер с таким кодом — убедительная просьба, не звоните, чтобы не стать жертвой телефонного обмана!

Кроме того, просим вас остерегаться вакансий, где требуется внесение залоговой суммы или страхового взноса. Помните! Любое вложение средств, которое требуется от соискателя, в 90% случаев является мошенничеством!

В случае обнаружения подобной вакансии нажмите, пожалуйста, на кнопку «Жалоба», которая находится под текстом каждой вакансии.

Давайте вместе избавимся от мошенников!

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *

Ищете работу?

  Горячие вакансии

Часто ищут

↑ Наверх