UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Києві
  4. Робота Фінансовий директор у виробничу компанію в Києві
  5. Фінансовий директор у виробничу компанію
Відправити резюме

Фінансовий директор у виробничу компанію

Заблокована
100 000 грн.
  7 вересня 2023  Київ 
Компанія: Агенція управлінських рішень «Свідомі»  (https://jobs.ua/company-agentsya-upravlnskih-rshen-svdom-1631931) (Всі вакансії)
Рубрики:Бухгалтерія, фінанси, облік/аудит; Керівництво

Контакти

Контактна особа:Ольга Лис

Побажання до співробітника

Освіта:повна вища
Досвід роботи:від п'яти років
Графік роботи:повний робочий день

Опис вакансії

ШУКАЄМО ФІНАНСОВОГО ДИРЕКТОРА ДО ОДНОГО З НАШИХ ПРОВІДНИХ НАПРЯМКІВ  - НАЦІОНАЛЬНОГО ВИРОБНИКА ЗАЛІЗОБЕТОННИХ КОНСТРУКЦІЙ


Понад 10 років ми утримуємо лідируючі позиції виробника залізобетонних конструкцій в Україні, а наші виробництва в Києві та Дніпрі не зупиняли своєї роботи жодного дня від початку повномасштабного вторгнення.

Потужна технічна база та великі виробничі можливості дозволяють нам виконувати надскладні і нестандартні проекти для енергетичної, транспортної та соціальної інфраструктури. За останні пів року, ми виготовили та поставили в різні міста України, близько 150 укриттів цивільного захисту, що успішно пройшли випробування ДСНС. Якість, інновації, індивідуальний підхід – ось три стовпи, які організовують роботу на заводі ЗБК. Саме вони роблять нашу компанію недосяжною для конкурентів в Україні та за кордоном.

Незважаючи на війну ми продовжуємо рости та розвиватись, виходити на нові ринки і збільшувати обсяги реалізації продукції. Зараз ми на етапі погодження запуску нового виробництва.

Тож ми шукаємо спеціаліста який має досвід у побудуванні і автоматизації в 1С управлінського обліку з нуля в стислі терміни, та вміє відбудувати для власника систему прийняття управлінських рішень на основі фактів, а не інтуїції.

ЩО МИ ВІД НЬОГО ОЧІКУЄМО:

  • Проведення аудиту наявної управлінської звітності. Розробка і впровадження звітів BS; P&L; CF та бюджетування в 1С УТП 8.2. Компанія має компанію-підрядника з програмного забезпечення, є політична воля власників, то ж задача фінансового директора розробити структуру звітів, організувати роботу суміжних підрозділів: етично, але наполегливо долаючи супротив, проконтролювати впровадження звітності.
  • Побудова фінансово-юридичної моделі для мінімізації ризиків.
  • Робота з банками для залучення оборотного капіталу (близько 10 млн.грн) . Ми працюємо з державними замовленнями, то ж маємо необхідність у залученні обігових коштів.
  • Наведення ладу в поточних справах економічного департаменту: порядок в калькуляціях, автоматизація нарахування з/п, тощо.

ЧОМУ ВАРТО ВІДПРАВИТИ РЕЗЮМЕ?

?Ринкова з/п: 100 000 – 120 000 грн. KPI від чистого прибутку.

?Активне корпоративне життя в компанії: щомісяця ми проводимо корпоративні заходи для команди: квести, ігри, виїзди на природу. Футбольною командою нашого підприємства ми приймаємо участь в благодійних турнірах в підтримку ЗСУ!

?Відкрита та прозора комунікація з керівництвом.

?Комфортний енерго/інтернетонезалежний офіс в 10 хв пішки від ст.м Звіринецька.

ТАК ЯКИЙ ВІН, НАШ ІДЕАЛЬНИЙ КАНДИДАТ?

  • Має практичний досвід розробки і впровадження BS; P&L; CF в 1С.
  • Працював у виробничих компаніях.
  • Вміє етично відстоювати свою точку зору, пояснювати власникам простими словами складні фінансові питання. Який не шукає відмовок «чому не виходить», а готовий аргументувати і працювати з супротивом до тих пір, поки вийде!
  • З гнучким мисленням, горить тим, чим займається, вміє як круто працювати так круто і відпочивати.

ЩЕ НЕ ПЕРЕКОНАЛИСЬ ЩО МИ НАЙКРАЩА КОМПАНІЯ? ХОДІТЬ ЗА ПОСИЛАННЯМИ І ПОДИВІТЬСЯ БІЛЬШЕ ІНФОРМАЦІЇ ПРО НАС!

Познайомитись з сучасними технологіями нашого виробництва можна тут:

ч.1 youtube.com/watch?v=uks0YCuBwLc

ч.2 youtube.com/watch?v=SFH7sVbk6CI

Медіа про нашу продукцію:

fb.watch/mTZCKbCYSg/

fb.watch/mTZGbbxb5N/

fb.watch/mTZQqARske/


Якщо ви хочете потрапити до стабільної компанії, де чесно виконують зобов’язання перед співробітниками та контрагентами, поважають право колег на відпочинок та лікарняний, сприяють розвитку персоналу відправляйте резюме на пошту відправити резюме або через посилання www.work.ua/jobs/5320850 прямо зараз!

Резюме з супровідним листом чомусь я підходжу на цю вакансію будуть розглянуті в першу чергу.

Увага!

Шановні кандидати, звертаємо вашу увагу на платні номери телефонів з кодом 070 (700), 090 (900), а також на прямі короткі мобільні номери. Вартість хвилини розмови з таким номером може становити до 60 грн. Якщо Ви подзвонили за номером телефону вказаному в вакансії, а автовідповідач або людина що відповіла пропонує передзвонити на номер з таким кодом — переконливе прохання, не дзвоніть, щоб не стати жертвою телефонного обману!

Крім того, просимо вас остерігатися вакансій, де потрібне внесення заставної суми або страхового внеску. Пам'ятайте! Будь-яке вкладення коштів, яке потрібно від здобувача, в 90% випадків є шахрайством!

У разі виявлення подібної вакансії натисніть, будь ласка, на кнопку «Скарга», яка знаходиться під текстом кожної вакансії.

Давайте разом позбудемося шахраїв!

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

  Гарячі вакансії

Часто шукають

↑ Вгору