RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Вакансии
  3. Вакансии в Чернигове
  4. Работа Головний спеціаліст відділу обслуговування розпорядників коштів та інших клієнтів в Украине
  5. Головний спеціаліст відділу обслуговування розпорядників коштів та інших клієнтів
Отправить резюме

Головний спеціаліст відділу обслуговування розпорядників коштів та інших клієнтів

Заблокирована
13 633 грн.
  9 сентября  Чернигов 
Компания: УДКСУ у м.Чернігові Чернігівської області  (https://jobs.ua/company-udksu-u-mcherngov-cherngvsko-oblast-1637788) (Все вакансии)
Рубрики:Бухгалтерия, финансы, учет/аудит

Контакты

Телефон: +38 (046) 267-69-87
Контактное лицо:Ганна ЯРМОЛЕНКО
Адрес: Україна, 14005, Чернігівська обл., місто Чернігів, вул. Київська, буд. 9

Пожелания к сотруднику

Образование:полное высшее
Опыт работы:не требуется
График работы:полный рабочий день

Описание вакансии

Вимоги, побажання: вміння працювати в команді, систематизувати великий масив інформації;  здатність виділяти головне, робити чіткі, структуровані висновки, усвідомлення важливості якісного виконання своїх посадових обов’язків з дотриманням строків та встановлених процедур; здатність брати на себе зобов’язання, чітко їх дотримуватись і виконувати.

Обов'язки: 

Здійснення у межах повноважень, передбачених законодавством, контролю за:
- відповідністю кошторисів розпорядників бюджетних коштів показникам розпису бюджету;
- відповідністю взятих розпорядниками бюджетних коштів бюджетних зобов’язань відповідним бюджетним асигнуванням, паспорту бюджетної програми (у разі застосування програмно-цільового методу у бюджетному процесі);
- відповідністю платежів узятим бюджетним зобов’язанням та відповідним бюджетним асигнуванням.

Здійснення своєчасної реєстрації та обліку бюджетних асигнувань, бюджетних зобов’язань розпорядників та одержувачів бюджетних коштів.

Здійснення опрацювання документів щодо безспірного списання коштів з рахунків бюджетних установ, на яких обліковуються кошти бюджетів, за рішенням, яке було прийняте державним органом, що відповідно до закону має право на його застосування.

Застосування або здійснення заходів впливу за порушення бюджетного законодавства.

Забезпечення перерахування платіжних інструкцій, міжбюджетних трансфертів, проведення відновлення касових видатків та відображення операцій в натуральній формі.

Умови: 

Інформація про строковість призначення на посаду: у період дії воєнного стану до призначення на цю посаду переможця конкурсу, або до спливу дванадцятимісячного строку після припинення чи скасування воєнного стану.

Для призначення на посаду особи подають на електронну пошту отправить резюме.gov.ua резюме за формою згідно з додатком 2/1 до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2016 року № 246 (із змінами),Резюме приймається до 18 год. 00 хв.10 вересня 2024 року

Внимание!

Уважаемые соискатели, обращаем ваше внимание на платные номера телефонов с кодом 070 (700), 090 (900), а также на прямые короткие мобильные номера. Стоимость минуты разговора с таким номером может составлять до 60 грн. Если Вы позвонили по номеру телефона указанному в вакансии, а автоответчик или ответивший человек предлагает перезвонить на номер с таким кодом — убедительная просьба, не звоните, чтобы не стать жертвой телефонного обмана!

Кроме того, просим вас остерегаться вакансий, где требуется внесение залоговой суммы или страхового взноса. Помните! Любое вложение средств, которое требуется от соискателя, в 90% случаев является мошенничеством!

В случае обнаружения подобной вакансии нажмите, пожалуйста, на кнопку «Жалоба», которая находится под текстом каждой вакансии.

Давайте вместе избавимся от мошенников!

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *

Ищете работу?

  VIP вакансии

Часто ищут

↑ Наверх