UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Чернігові
  4. Робота Головний спеціаліст відділу обслуговування розпорядників коштів та інших клієнтів в Україні
  5. Головний спеціаліст відділу обслуговування розпорядників коштів та інших клієнтів
Відправити резюме

Головний спеціаліст відділу обслуговування розпорядників коштів та інших клієнтів

Заблокована
13 633 грн.
  9 вересня  Чернігів 
Компанія: УДКСУ у м.Чернігові Чернігівської області  (https://jobs.ua/company-udksu-u-mcherngov-cherngvsko-oblast-1637788) (Всі вакансії)
Рубрики:Бухгалтерія, фінанси, облік/аудит

Контакти

Телефон: +38 (046) 267-69-87
Контактна особа:Ганна ЯРМОЛЕНКО
Адреса: Україна, 14005, Чернігівська обл., місто Чернігів, вул. Київська, буд. 9

Побажання до співробітника

Освіта:повна вища
Досвід роботи:не вимагається
Графік роботи:повний робочий день

Опис вакансії

Вимоги, побажання: вміння працювати в команді, систематизувати великий масив інформації;  здатність виділяти головне, робити чіткі, структуровані висновки, усвідомлення важливості якісного виконання своїх посадових обов’язків з дотриманням строків та встановлених процедур; здатність брати на себе зобов’язання, чітко їх дотримуватись і виконувати.

Обов'язки: 

Здійснення у межах повноважень, передбачених законодавством, контролю за:
- відповідністю кошторисів розпорядників бюджетних коштів показникам розпису бюджету;
- відповідністю взятих розпорядниками бюджетних коштів бюджетних зобов’язань відповідним бюджетним асигнуванням, паспорту бюджетної програми (у разі застосування програмно-цільового методу у бюджетному процесі);
- відповідністю платежів узятим бюджетним зобов’язанням та відповідним бюджетним асигнуванням.

Здійснення своєчасної реєстрації та обліку бюджетних асигнувань, бюджетних зобов’язань розпорядників та одержувачів бюджетних коштів.

Здійснення опрацювання документів щодо безспірного списання коштів з рахунків бюджетних установ, на яких обліковуються кошти бюджетів, за рішенням, яке було прийняте державним органом, що відповідно до закону має право на його застосування.

Застосування або здійснення заходів впливу за порушення бюджетного законодавства.

Забезпечення перерахування платіжних інструкцій, міжбюджетних трансфертів, проведення відновлення касових видатків та відображення операцій в натуральній формі.

Умови: 

Інформація про строковість призначення на посаду: у період дії воєнного стану до призначення на цю посаду переможця конкурсу, або до спливу дванадцятимісячного строку після припинення чи скасування воєнного стану.

Для призначення на посаду особи подають на електронну пошту відправити резюме.gov.ua резюме за формою згідно з додатком 2/1 до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2016 року № 246 (із змінами),Резюме приймається до 18 год. 00 хв.10 вересня 2024 року

Увага!

Шановні кандидати, звертаємо вашу увагу на платні номери телефонів з кодом 070 (700), 090 (900), а також на прямі короткі мобільні номери. Вартість хвилини розмови з таким номером може становити до 60 грн. Якщо Ви подзвонили за номером телефону вказаному в вакансії, а автовідповідач або людина що відповіла пропонує передзвонити на номер з таким кодом — переконливе прохання, не дзвоніть, щоб не стати жертвою телефонного обману!

Крім того, просимо вас остерігатися вакансій, де потрібне внесення заставної суми або страхового внеску. Пам'ятайте! Будь-яке вкладення коштів, яке потрібно від здобувача, в 90% випадків є шахрайством!

У разі виявлення подібної вакансії натисніть, будь ласка, на кнопку «Скарга», яка знаходиться під текстом кожної вакансії.

Давайте разом позбудемося шахраїв!

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

  VIP вакансії

Часто шукають

↑ Вгору