RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Вакансии
  3. Вакансии в Киеве
  4. Работа Керівник відділу закупівель (імпорт) в Киеве
  5. Керівник відділу закупівель (імпорт)
Отправить резюме

Керівник відділу закупівель (імпорт)

Заблокирована
120 000 грн.
 13 февраля  Киев 
Компания: Агенція управлінських рішень «Свідомі»  (https://jobs.ua/company-agentsya-upravlnskih-rshen-svdom-1631931) (Все вакансии)
Рубрики:Торговля, продажи, закупки; Логистика, доставка, склад; Руководство

Контакты

Контактное лицо:Ольга Лис
Адрес:Київ, Науки 1

Пожелания к сотруднику

Образование:не имеет значения
Опыт работы:от двух лет
График работы:полный рабочий день

Описание вакансии

РОЗШУКУЄМО КЕРІВНИКА ВІДДІЛУ ЗАКУПІВЕЛЬ


Понад 15 років ми утримуємо перші позиції виробника хлібобулочних виробів глибокого заморожування в Україні. Наше виробництво сертифіковано у системах сертифікації FSSC та IFS. А у 2020 році наша команда завершила глобальну реконструкцію: збільшила виробничі та складські площі, встановила сучасне європейське обладнання, та повністю автоматизувала виробничі процеси. Незважаючи на війну ми продовжуємо рости та розвиватись, виходити на нові ринки і збільшувати обсяги реалізації продукції. В 2023 нам вдалося залучити нові потужні інвестиції, тому вже цієї весни ми в 4 рази збільшимо виробничі потужності. Ми пройшли аудит від творців ProZorro і втоматизували систему закупівель впровадивши систему APS, аби зробити закупки нашої компанії прозорими.

Тож у зв’язку з підвищенням попереднього керівника шукаємо потужного керівника відділу постачання який здатний розвивати довгострокові партнерські відносини з постачальниками, включаючи фінансові колаборації та прямі закупівлі сировини з-за кордону.

Наш ідеальний кандидат спроможний генерувати незвичайні та інноваційні підходи в процеси постачання, не обмежуючись традиційними методами. Наприклад, розглядати основну сировину не як цілісний продукт, а як набір окремих інгредієнтів, що можуть бути імпортовані наприклад, напряму з Африки та їх подальше використання у виробництві за давальницькою схемою з місцевими партнерами по нашим ТК.

ЩО МИ ВІД НЬОГО ОЧІКУЄМО:

Розвиток стратегічних відносин із постачальниками, в тому числі через фінансові колаборації, проведення стратегічних сесій для завдання трендів, обговорення інновацій та стратегічних планів. Ваше вміння «випити келих віскі на рибалці з постачальником» буде важливим активом — ми цінуємо тих, хто знає, як встановлювати довірчі стосунки, особливо у неформальній обстановці :)

Вивчення ринку інгредієнтів, пошук нових можливостей для прямих закупівель, особливо за кордоном. Наші основні групи товарів які потребують особливої уваги: ковбасні вироби, поліпшувачі (потребують пошуку альтернатив), стабілізатори, згущувачі, ароматизатори, борошно, крупи, цукор, молочна сировина, маргарин (потребує пошуку альтернативних рішень).

Робота з командою. У відділі працює 2 співробітника які добре знають свою роботу і є високоякісними спеціалістами в своїй галузі. Вони — ваш надійний тил!

ЧОМУ ВАРТО ВІДПРАВИТИ РЕЗЮМЕ?

?Ринкова з/п: 100 000 - 120 000 грн, бонуси за нестандартну економічну вигоду.

?Знижки на продукцію власного виробництва, можливість навчання за рахунок компанії

Наша компанія має добропорядний статус у постачальників. Ми цікаві для них, тому що завжди беремо стабільно високі обсяги і вчасно розраховуємось.

?Відкрита та прозора комунікація з керівництвом і власниками.

?Комфортний енерго/інтернетонезалежний офіс в 2 хв від ст.м Деміївська.


ТАК ЯКИЙ ВІН, НАШ ІДЕАЛЬНИЙ КАНДИДАТ?

A-Player, максимально включається в бізнес-процес, горить тим що робить, навіть якщо чогось не знає то розбереться і навчиться до найменших деталей. Вміє домовлятись, з будь-ким, про будь що на максимально вигідних для нас умовах.

Працював у виробничих компаніях з імпортом.

Має гарне технічне підґрунтя і добру англійську.


Ще не переконались що ми найкраща компанія? Ходіть за посиланнями і подивіться більше інформації про нас! 

youtu.be/zHIOI1laaz0 з 16 хв 30 сек є детальна інформація про завод

bfi.ua/ сайт нашого виробництва

fishkifood.com.ua/ сайт нашої дистрибуції

Якщо ви хочете потрапити до стабільної компанії, де чесно виконують зобов’язання перед співробітниками та контрагентами, поважають право колег на відпочинок та лікарняний, сприяють розвитку персоналу та оплачують його навчання відправляйте резюмена пошту отправить резюме прямо зараз!

Резюме з супровідним листом чомусь я підходжу на цю вакансію будуть розглянуті в першу чергу.

Внимание!

Уважаемые соискатели, обращаем ваше внимание на платные номера телефонов с кодом 070 (700), 090 (900), а также на прямые короткие мобильные номера. Стоимость минуты разговора с таким номером может составлять до 60 грн. Если Вы позвонили по номеру телефона указанному в вакансии, а автоответчик или ответивший человек предлагает перезвонить на номер с таким кодом — убедительная просьба, не звоните, чтобы не стать жертвой телефонного обмана!

Кроме того, просим вас остерегаться вакансий, где требуется внесение залоговой суммы или страхового взноса. Помните! Любое вложение средств, которое требуется от соискателя, в 90% случаев является мошенничеством!

В случае обнаружения подобной вакансии нажмите, пожалуйста, на кнопку «Жалоба», которая находится под текстом каждой вакансии.

Давайте вместе избавимся от мошенников!

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *

Ищете работу?

  Горячие вакансии

Часто ищут

↑ Наверх