UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Києві
  4. Робота Керівник відділу закупівель (імпорт) в Києві
  5. Керівник відділу закупівель (імпорт)
Відправити резюме

Керівник відділу закупівель (імпорт)

Заблокована
120 000 грн.
 13 лютого  Київ 
Компанія: Агенція управлінських рішень «Свідомі»  (https://jobs.ua/company-agentsya-upravlnskih-rshen-svdom-1631931) (Всі вакансії)
Рубрики:Торгівля, продажі, закупівлі; Логістика, доставка, склад; Керівництво

Контакти

Контактна особа:Ольга Лис
Адреса:Київ, Науки 1

Побажання до співробітника

Освіта:не має значення
Досвід роботи:від двох років
Графік роботи:повний робочий день

Опис вакансії

РОЗШУКУЄМО КЕРІВНИКА ВІДДІЛУ ЗАКУПІВЕЛЬ


Понад 15 років ми утримуємо перші позиції виробника хлібобулочних виробів глибокого заморожування в Україні. Наше виробництво сертифіковано у системах сертифікації FSSC та IFS. А у 2020 році наша команда завершила глобальну реконструкцію: збільшила виробничі та складські площі, встановила сучасне європейське обладнання, та повністю автоматизувала виробничі процеси. Незважаючи на війну ми продовжуємо рости та розвиватись, виходити на нові ринки і збільшувати обсяги реалізації продукції. В 2023 нам вдалося залучити нові потужні інвестиції, тому вже цієї весни ми в 4 рази збільшимо виробничі потужності. Ми пройшли аудит від творців ProZorro і втоматизували систему закупівель впровадивши систему APS, аби зробити закупки нашої компанії прозорими.

Тож у зв’язку з підвищенням попереднього керівника шукаємо потужного керівника відділу постачання який здатний розвивати довгострокові партнерські відносини з постачальниками, включаючи фінансові колаборації та прямі закупівлі сировини з-за кордону.

Наш ідеальний кандидат спроможний генерувати незвичайні та інноваційні підходи в процеси постачання, не обмежуючись традиційними методами. Наприклад, розглядати основну сировину не як цілісний продукт, а як набір окремих інгредієнтів, що можуть бути імпортовані наприклад, напряму з Африки та їх подальше використання у виробництві за давальницькою схемою з місцевими партнерами по нашим ТК.

ЩО МИ ВІД НЬОГО ОЧІКУЄМО:

Розвиток стратегічних відносин із постачальниками, в тому числі через фінансові колаборації, проведення стратегічних сесій для завдання трендів, обговорення інновацій та стратегічних планів. Ваше вміння «випити келих віскі на рибалці з постачальником» буде важливим активом — ми цінуємо тих, хто знає, як встановлювати довірчі стосунки, особливо у неформальній обстановці :)

Вивчення ринку інгредієнтів, пошук нових можливостей для прямих закупівель, особливо за кордоном. Наші основні групи товарів які потребують особливої уваги: ковбасні вироби, поліпшувачі (потребують пошуку альтернатив), стабілізатори, згущувачі, ароматизатори, борошно, крупи, цукор, молочна сировина, маргарин (потребує пошуку альтернативних рішень).

Робота з командою. У відділі працює 2 співробітника які добре знають свою роботу і є високоякісними спеціалістами в своїй галузі. Вони — ваш надійний тил!

ЧОМУ ВАРТО ВІДПРАВИТИ РЕЗЮМЕ?

?Ринкова з/п: 100 000 - 120 000 грн, бонуси за нестандартну економічну вигоду.

?Знижки на продукцію власного виробництва, можливість навчання за рахунок компанії

Наша компанія має добропорядний статус у постачальників. Ми цікаві для них, тому що завжди беремо стабільно високі обсяги і вчасно розраховуємось.

?Відкрита та прозора комунікація з керівництвом і власниками.

?Комфортний енерго/інтернетонезалежний офіс в 2 хв від ст.м Деміївська.


ТАК ЯКИЙ ВІН, НАШ ІДЕАЛЬНИЙ КАНДИДАТ?

A-Player, максимально включається в бізнес-процес, горить тим що робить, навіть якщо чогось не знає то розбереться і навчиться до найменших деталей. Вміє домовлятись, з будь-ким, про будь що на максимально вигідних для нас умовах.

Працював у виробничих компаніях з імпортом.

Має гарне технічне підґрунтя і добру англійську.


Ще не переконались що ми найкраща компанія? Ходіть за посиланнями і подивіться більше інформації про нас! 

youtu.be/zHIOI1laaz0 з 16 хв 30 сек є детальна інформація про завод

bfi.ua/ сайт нашого виробництва

fishkifood.com.ua/ сайт нашої дистрибуції

Якщо ви хочете потрапити до стабільної компанії, де чесно виконують зобов’язання перед співробітниками та контрагентами, поважають право колег на відпочинок та лікарняний, сприяють розвитку персоналу та оплачують його навчання відправляйте резюмена пошту відправити резюме прямо зараз!

Резюме з супровідним листом чомусь я підходжу на цю вакансію будуть розглянуті в першу чергу.

Увага!

Шановні кандидати, звертаємо вашу увагу на платні номери телефонів з кодом 070 (700), 090 (900), а також на прямі короткі мобільні номери. Вартість хвилини розмови з таким номером може становити до 60 грн. Якщо Ви подзвонили за номером телефону вказаному в вакансії, а автовідповідач або людина що відповіла пропонує передзвонити на номер з таким кодом — переконливе прохання, не дзвоніть, щоб не стати жертвою телефонного обману!

Крім того, просимо вас остерігатися вакансій, де потрібне внесення заставної суми або страхового внеску. Пам'ятайте! Будь-яке вкладення коштів, яке потрібно від здобувача, в 90% випадків є шахрайством!

У разі виявлення подібної вакансії натисніть, будь ласка, на кнопку «Скарга», яка знаходиться під текстом кожної вакансії.

Давайте разом позбудемося шахраїв!

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

Часто шукають

↑ Вгору