RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Вакансии
  3. Вакансии в Крюковщине
  4. Работа Кравець (швачка)-помічник дизайнера в Украине
  5. Кравець (швачка)-помічник дизайнера
Отправить резюме

Кравець (швачка)-помічник дизайнера

Заблокирована
10 000 грн. + %
  3 апреля  Крюковщина 
Компания: Бюро-ательє KotenKo (ФОП Котенко Л.О.)  (https://jobs.ua/company-byuro-atel-kotenko-fop-kotenko-lo-121424) (Все вакансии)
Рубрики:Дизайн, творчество; Легкая промышленность

Контакты

Телефон: +38 (066) 021-70-04
Контактное лицо:Леся Олександрівна
Адрес:Крюківщина, Жулянська

Пожелания к сотруднику

Образование: средне-специальное
Опыт работы:обязателен
График работы:полный рабочий день

Описание вакансии

Шановні кандидати, у нашому бюро-ательє "KotenKo" відкрита вакансія на посаду "Кравець, помічник дизайнера". Ми шукаємо відповідальну, творчу та технічно обізнану людину з досвідом у шитті від 5 років.

Вимоги до кандидата: середня спеціальна освіта в галузі легкої промисловості, моди або текстилю, вміння працювати з різними тканинами та матеріалами, знання технік крою, пошиву та ремонту одягу, досвід технології обробки виробів з текстилю, знання технік роботи з промисловою технікою, знання основ дизайну одягу вітається, вміння працювати в команді та висока уважність до деталей. Охайність в процесі роботи та на робочому місці. Досвід роботи на аналогічній посаді (бажано). Бажання вчитись, працювати, працювати швидко та якісно, працювати на імідж ательє та долучатись до залучення нових замовників.

Обовʼязки кандидата: індивідуальний пошив одягу, пошив одягу для шоурума, ремонт одягу, пошив домашнього текстилю; комунікація з замовниками; комунікація з дизайнером-конструктором; своєчасне виконання замовлень; дотримання строків видачі готового одягу; контроль якості готового виробу.

Умови: робота у безпечному великому новому ЖК під охороною, в приміщені (цокольний поверх) після ремонту. Можливість карʼєрного росту та професійного розвитку. Перерва на обід. Комфортні умови праці. Якщо ви з с.Нового, Боярки чи Тарасівки є можливість домовитись про проїзд до роботи.

Якщо ви володієте вищезазначеними навичками та досвідом, готові долучитися до нашої команди, надсилайте своє резюме для розгляду. Або пишіть на viber/telegram ...

Чекаємо тебе у нашій родині майстрів!

Внимание!

Уважаемые соискатели, обращаем ваше внимание на платные номера телефонов с кодом 070 (700), 090 (900), а также на прямые короткие мобильные номера. Стоимость минуты разговора с таким номером может составлять до 60 грн. Если Вы позвонили по номеру телефона указанному в вакансии, а автоответчик или ответивший человек предлагает перезвонить на номер с таким кодом — убедительная просьба, не звоните, чтобы не стать жертвой телефонного обмана!

Кроме того, просим вас остерегаться вакансий, где требуется внесение залоговой суммы или страхового взноса. Помните! Любое вложение средств, которое требуется от соискателя, в 90% случаев является мошенничеством!

В случае обнаружения подобной вакансии нажмите, пожалуйста, на кнопку «Жалоба», которая находится под текстом каждой вакансии.

Давайте вместе избавимся от мошенников!

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *

Ищете работу?

  Горячие вакансии

Часто ищут

↑ Наверх