UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Крюківщині
  4. Робота Кравець (швачка)-помічник дизайнера в Україні
  5. Кравець (швачка)-помічник дизайнера
Відправити резюме

Кравець (швачка)-помічник дизайнера

Заблокована
10 000 грн. + %
  3 квітня  Крюківщина 
Компанія: Бюро-ательє KotenKo (ФОП Котенко Л.О.)  (https://jobs.ua/company-byuro-atel-kotenko-fop-kotenko-lo-121424) (Всі вакансії)
Рубрики:Дизайн, творчість; Легка промисловість

Контакти

Телефон: +38 (066) 021-70-04
Контактна особа:Леся Олександрівна
Адреса:Крюківщина, Жулянська

Побажання до співробітника

Освіта: середньо-спеціальна
Досвід роботи:обов'язковий
Графік роботи:повний робочий день

Опис вакансії

Шановні кандидати, у нашому бюро-ательє "KotenKo" відкрита вакансія на посаду "Кравець, помічник дизайнера". Ми шукаємо відповідальну, творчу та технічно обізнану людину з досвідом у шитті від 5 років.

Вимоги до кандидата: середня спеціальна освіта в галузі легкої промисловості, моди або текстилю, вміння працювати з різними тканинами та матеріалами, знання технік крою, пошиву та ремонту одягу, досвід технології обробки виробів з текстилю, знання технік роботи з промисловою технікою, знання основ дизайну одягу вітається, вміння працювати в команді та висока уважність до деталей. Охайність в процесі роботи та на робочому місці. Досвід роботи на аналогічній посаді (бажано). Бажання вчитись, працювати, працювати швидко та якісно, працювати на імідж ательє та долучатись до залучення нових замовників.

Обовʼязки кандидата: індивідуальний пошив одягу, пошив одягу для шоурума, ремонт одягу, пошив домашнього текстилю; комунікація з замовниками; комунікація з дизайнером-конструктором; своєчасне виконання замовлень; дотримання строків видачі готового одягу; контроль якості готового виробу.

Умови: робота у безпечному великому новому ЖК під охороною, в приміщені (цокольний поверх) після ремонту. Можливість карʼєрного росту та професійного розвитку. Перерва на обід. Комфортні умови праці. Якщо ви з с.Нового, Боярки чи Тарасівки є можливість домовитись про проїзд до роботи.

Якщо ви володієте вищезазначеними навичками та досвідом, готові долучитися до нашої команди, надсилайте своє резюме для розгляду. Або пишіть на viber/telegram ...

Чекаємо тебе у нашій родині майстрів!

Увага!

Шановні кандидати, звертаємо вашу увагу на платні номери телефонів з кодом 070 (700), 090 (900), а також на прямі короткі мобільні номери. Вартість хвилини розмови з таким номером може становити до 60 грн. Якщо Ви подзвонили за номером телефону вказаному в вакансії, а автовідповідач або людина що відповіла пропонує передзвонити на номер з таким кодом — переконливе прохання, не дзвоніть, щоб не стати жертвою телефонного обману!

Крім того, просимо вас остерігатися вакансій, де потрібне внесення заставної суми або страхового внеску. Пам'ятайте! Будь-яке вкладення коштів, яке потрібно від здобувача, в 90% випадків є шахрайством!

У разі виявлення подібної вакансії натисніть, будь ласка, на кнопку «Скарга», яка знаходиться під текстом кожної вакансії.

Давайте разом позбудемося шахраїв!

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

  Гарячі вакансії

Часто шукають

↑ Вгору