RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Вакансии
  3. Вакансии в Киеве
  4. Работа Маркетолог в сервіс з продажу автобусних квитків в Киеве
  5. Маркетолог в сервіс з продажу автобусних квитків
Отправить резюме

Маркетолог в сервіс з продажу автобусних квитків

Заблокирована
 28 мая  Киев 
Компания: Агенція управлінських рішень «Свідомі»  (https://jobs.ua/company-agentsya-upravlnskih-rshen-svdom-1631931) (Все вакансии)
Рубрики:Реклама, маркетинг, PR; Офисный персонал

Контакты

Контактное лицо:Ольга Лис
Адрес:Науки 1/2

Пожелания к сотруднику

Образование:не имеет значения
Опыт работы:обязателен
График работы:полный рабочий день

Описание вакансии

Шукаємо талановитого маркетолога, що хотів би розвивати непрофільні сервіси для пасажирів, що купують квитки на нашому сайті.


Один із наших проєктів, це унікальний проект для України, який змінює рівень послуг у сфері пасажирських перевезень. Ми працюємо у тісному партнерстві з компанією "Київпассервіс", в управлінні якої знаходяться 24 автостанції Києва та області, включаючи Центральний автовокзал столиці.

В партнерстві ми реалізували "Розумний автовокзал" – це новітня система диспетчеризації автовокзалу, яка функціонує за принципами аеропорту. Вона включає онлайн-табло з усіма автобусними рейсами в реальному часі, автоматизовані системи безпеки та контролю, такі як шлагбауми з розпізнаванням номерів автобусів і турнікети з QR-кодами. Додатково ми пропонуємо широкий спектр послуг для пасажирів: камери схову, зарядні станції, кімнати для догляду за дитиною та точки самообслуговування для купівлі кави та снеків. Якщо ви вже відправлялись з Київського центрального автовокзалу ви вже могли зацінити рівень наших впроваджень!

Завдяки нашій співпраці з більш ніж 1000 перевізниками, ми розширюємо кордони подорожей для українців, надаючи можливість купувати квитки на безліч напрямків по Україні і Європі в кассі автовокзалу.

Ми створили новий стандарт якості та безпеки пасажирських перевезень в Україні.


Зараз ми шукаємо спеціаліста, який генеруватиме і втілюватиме ідеї з додаткових непрофільних сервісів для наших покупців (наприклад: додаткового страхування, додаткового багажу, відправка посилок, супровід дитини, продаж готелів та інше) Для нас немає обмежень, ви можете реалізувати самі сміливі ідеї!


ЩО ПОТРІБНО РОБИТИ:

  1. Аналізувати ринкові тренди для впровадження нових сервісів, які задовольнять потреби пасажирів, генерувати ідеї нових сервісів.
  2. Готувати детальну презентацію для наглядової ради, що включає: опис переваг нового сервісу, аналіз ринку та конкурентів, пропозиції від підрядників, вартість підключення та реалізації сервісу, оцінка витрат на проект та прогнозований прибуток.
  3. Координувати роботи спеціалістів необхідних для запуску сервісів, контролювати процес реалізації проєкту, забезпечувати виконання задач у встановлені терміни і бюджети.
  4. Готувати регулярні звіти про виконану роботу та результати впроваджених рішень.

ЧОМУ ВАРТО ВІДПРАВИТИ РЕЗЮМЕ?

  • Відкрита та прозора комунікація з власниками, які завжди прислуховуються до аргументованої думки, підтримують самі креативні ідеї і налаштовані на розвиток.
  • Гнучке ставлення керівництва до онлайн/офлайн роботи. В більшій мірі необхідна присутність в офісі, однак за потреби, періодично, можлива віддалена робота.
  • Комфортний, безпечний енерго-, інтернето-незалежний офіс біля ст.м Деміївська.


  • ТАК ЯКИЙ ВІН, НАШ ІДЕАЛЬНИЙ КАНДИДАТ?
  • Креативщик, що здатен не тільки вигадувати, а й дотискати ідеї до реалізації.
  • Має за плечима досвід створення унікального продукту/послуги, що був реалізований. А ще краще, якщо зараз його копіюють і наслідують конкуренти.
  • Має досвід роботи в транспортних компаніях, турагенціях, маркетплейсах, чи інших компаніях в яких онлайн маркетинг тісно переплітається з офлайнмаркетингом.

Якщо ви маєте ідеї в даному напрямку, і знаєте що вам до снаги втілити ваші ідеї, то надсилайте резюме прямо зараз.

Резюме із супровідним листом «Чому я підхожу на цю позицію» розглядаються першочергово.

Внимание!

Уважаемые соискатели, обращаем ваше внимание на платные номера телефонов с кодом 070 (700), 090 (900), а также на прямые короткие мобильные номера. Стоимость минуты разговора с таким номером может составлять до 60 грн. Если Вы позвонили по номеру телефона указанному в вакансии, а автоответчик или ответивший человек предлагает перезвонить на номер с таким кодом — убедительная просьба, не звоните, чтобы не стать жертвой телефонного обмана!

Кроме того, просим вас остерегаться вакансий, где требуется внесение залоговой суммы или страхового взноса. Помните! Любое вложение средств, которое требуется от соискателя, в 90% случаев является мошенничеством!

В случае обнаружения подобной вакансии нажмите, пожалуйста, на кнопку «Жалоба», которая находится под текстом каждой вакансии.

Давайте вместе избавимся от мошенников!

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *

Ищете работу?

Часто ищут

↑ Наверх