RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Вакансии
  3. Вакансии в Виннице
  4. Работа Механік (виробниче обладнання) в Украине
  5. Механік (виробниче обладнання)
Отправить резюме

Механік (виробниче обладнання)

Заблокирована
 19 марта  Винница 
Компания: ПрАТ «Концерн Хлібпром»  (https://jobs.ua/company-prat-kontsern-hlbprom-178155) (Все вакансии)
Рубрики:Производство

Контакты

Телефон: +38 (067) 350-09-97
Контактное лицо:Юлія Солецька
Адрес:Вінниця, вул В.Антоновича 1

Пожелания к сотруднику

Образование:полное высшее
Опыт работы:от двух лет
График работы:полный рабочий день

Описание вакансии

ПрАТ «Концерн Хлібпром» 'Вінницяхліб' провідний виробник хлібобулочних виробів, ТМ Agrola, ТМ 2Go, ТМ Хлібна Хата, ТМ Bandinelli, ТМ ВінницяХліб, ТМ Люблянна оголошує конкурс на заміщення посади: Механік

Обов’язки

  • Забезпечує безаварійну і надійну роботу всіх видів устаткування, їх правильну експлуатацію, своєчасний якісний ремонт і модернізацію.
  • Здійснює технічний нагляд за станом і ремонтом захисних пристроїв на механічному устаткуванні, будівель і споруд цеху.
  • Організує підготовку календарних планів (графіків) огляду, перевірок і ремонту устаткування, замовлень на централізоване виконання капітальних ремонтів устаткування, одержання необхідних для планово-запобіжних і поточних ремонтів матеріалів, запасних частин, інструменту тощо, розроблення паспортів на устаткування, специфікацій на запасні частини та іншої технічної документації. 

Вимоги

  • Освіта вища, технічна.
  • Досвід роботи в харчовій та переробній галузі 
  • Досвідчений користувач ПК, microsoft office, 1С, 
  • Наявність успішного практичного досвіду роботи в технічному напрямку/відділі.

Умови роботи

  • Офіційне працевлаштування згідно КзпП.
  • Вчасна, прозора оплата праці.
  • Корпоративні знижки на продукцію Концерну.
  • Медичне страхування. 

Якщо Вас зацікавила дана вакансія, надсилайте Ваше резюме за адресою: отправить резюме Ваше резюме буде розглянуте протягом 10-ти робочих днів. За умови позитивного розгляду, ми запросимо Вас на зустріч в межах конкурсу на вакансію, якою Ви зацікавилися. Бажаємо успіху!

Внимание!

Уважаемые соискатели, обращаем ваше внимание на платные номера телефонов с кодом 070 (700), 090 (900), а также на прямые короткие мобильные номера. Стоимость минуты разговора с таким номером может составлять до 60 грн. Если Вы позвонили по номеру телефона указанному в вакансии, а автоответчик или ответивший человек предлагает перезвонить на номер с таким кодом — убедительная просьба, не звоните, чтобы не стать жертвой телефонного обмана!

Кроме того, просим вас остерегаться вакансий, где требуется внесение залоговой суммы или страхового взноса. Помните! Любое вложение средств, которое требуется от соискателя, в 90% случаев является мошенничеством!

В случае обнаружения подобной вакансии нажмите, пожалуйста, на кнопку «Жалоба», которая находится под текстом каждой вакансии.

Давайте вместе избавимся от мошенников!

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *

Ищете работу?

Часто ищут

↑ Наверх