UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Вінниці
  4. Робота Механік (виробниче обладнання) в Україні
  5. Механік (виробниче обладнання)
Відправити резюме

Механік (виробниче обладнання)

Заблокована
 19 березня  Вінниця 
Компанія: ПрАТ «Концерн Хлібпром»  (https://jobs.ua/company-prat-kontsern-hlbprom-178155) (Всі вакансії)
Рубрики:Виробництво

Контакти

Телефон: +38 (067) 350-09-97
Контактна особа:Юлія Солецька
Адреса:Вінниця, вул В.Антоновича 1

Побажання до співробітника

Освіта:повна вища
Досвід роботи:від двох років
Графік роботи:повний робочий день

Опис вакансії

ПрАТ «Концерн Хлібпром» 'Вінницяхліб' провідний виробник хлібобулочних виробів, ТМ Agrola, ТМ 2Go, ТМ Хлібна Хата, ТМ Bandinelli, ТМ ВінницяХліб, ТМ Люблянна оголошує конкурс на заміщення посади: Механік

Обов’язки

  • Забезпечує безаварійну і надійну роботу всіх видів устаткування, їх правильну експлуатацію, своєчасний якісний ремонт і модернізацію.
  • Здійснює технічний нагляд за станом і ремонтом захисних пристроїв на механічному устаткуванні, будівель і споруд цеху.
  • Організує підготовку календарних планів (графіків) огляду, перевірок і ремонту устаткування, замовлень на централізоване виконання капітальних ремонтів устаткування, одержання необхідних для планово-запобіжних і поточних ремонтів матеріалів, запасних частин, інструменту тощо, розроблення паспортів на устаткування, специфікацій на запасні частини та іншої технічної документації. 

Вимоги

  • Освіта вища, технічна.
  • Досвід роботи в харчовій та переробній галузі 
  • Досвідчений користувач ПК, microsoft office, 1С, 
  • Наявність успішного практичного досвіду роботи в технічному напрямку/відділі.

Умови роботи

  • Офіційне працевлаштування згідно КзпП.
  • Вчасна, прозора оплата праці.
  • Корпоративні знижки на продукцію Концерну.
  • Медичне страхування. 

Якщо Вас зацікавила дана вакансія, надсилайте Ваше резюме за адресою: відправити резюме Ваше резюме буде розглянуте протягом 10-ти робочих днів. За умови позитивного розгляду, ми запросимо Вас на зустріч в межах конкурсу на вакансію, якою Ви зацікавилися. Бажаємо успіху!

Увага!

Шановні кандидати, звертаємо вашу увагу на платні номери телефонів з кодом 070 (700), 090 (900), а також на прямі короткі мобільні номери. Вартість хвилини розмови з таким номером може становити до 60 грн. Якщо Ви подзвонили за номером телефону вказаному в вакансії, а автовідповідач або людина що відповіла пропонує передзвонити на номер з таким кодом — переконливе прохання, не дзвоніть, щоб не стати жертвою телефонного обману!

Крім того, просимо вас остерігатися вакансій, де потрібне внесення заставної суми або страхового внеску. Пам'ятайте! Будь-яке вкладення коштів, яке потрібно від здобувача, в 90% випадків є шахрайством!

У разі виявлення подібної вакансії натисніть, будь ласка, на кнопку «Скарга», яка знаходиться під текстом кожної вакансії.

Давайте разом позбудемося шахраїв!

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

Часто шукають

↑ Вгору