RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Вакансии
  3. Вакансии в Житомире
  4. Работа Менеджер з продажу в Украине
  5. Менеджер з продажу
Отправить резюме

Менеджер з продажу

Заблокирована
15 000 грн.
 28 сентября 2023  Житомир 
Компания: Є С Т   (https://jobs.ua/company-s-t-1630725) (Все вакансии)
Рубрики:Торговля, продажи, закупки; Офисный персонал

Контакты

Телефон: +38 (095) 907-20-08
Контактное лицо:Вероніка Новосельцева
Адрес:м. Житомир, вул. Кооперативна, 7

Пожелания к сотруднику

Образование:не имеет значения
Опыт работы:желателен
График работы:полный рабочий день

Описание вакансии

Компанія РОЯЛ СПАЙС набирає співробітників у комерційний відділ для продажу інгредієнтів харчової промисловості.

Як що Ви комунікаційна людина, яка бачить це оголошення то:

Від нас ви отримаєте:  офіційна З.П. від 15 000 грн. + бонуси, повний соц пакет та нормований робочий день з 8.30 до 17.00. Також можливі додаткові премії, робота в комфортабельному офісі в місті Житомир.

Нашими клієнтами є такі українські та закордонні компанії як Чумак, Королівський Смак, ТАФ, Jelux, Laguna, Nomart і ще багато різних компаній харчової галузі. Основна суть продажів полягає в спрямованості на сегмент бізнес-клієнтів (В2В).

Від Вас ми очікуємо порядність, пунктуальність, бажання працювати в сфері продажів, амбіційність, вміння працювати з пасивними або активними продажами та досягати поставленних задач, вітається досвід роботи з харчовою галузю будь якого сегменту (м'ясокомбінати, ресторани, молокопереробка тощо).

Про компанію:

Сайт: royalspiceua.com

Royal Spice – національна, інноваційна компанія з власним виробництвом та закордонними філіями. Ми спеціалізуємось на створенні найвищої якості харчових інгредієнтів для копчення. Наша мета - забезпечити нашим клієнтам бездоганну якість та неперевершений смак їх продуктів. В Україні ми не маємо внутрішніх конкурентів.

Наші головні продукти це рідкий дим на водній основі та копчена олія. Рідкий дим Royal Spice насичений різноманітними ароматами в залежності від деревини з якої виготовлювали конкретний дим, він додає продуктам смак і запах копчення.


Як що Вас зацікавила наша вакансія залиште відгук або зв’яжіться з нами

Вероніка тел. ....

Внимание!

Уважаемые соискатели, обращаем ваше внимание на платные номера телефонов с кодом 070 (700), 090 (900), а также на прямые короткие мобильные номера. Стоимость минуты разговора с таким номером может составлять до 60 грн. Если Вы позвонили по номеру телефона указанному в вакансии, а автоответчик или ответивший человек предлагает перезвонить на номер с таким кодом — убедительная просьба, не звоните, чтобы не стать жертвой телефонного обмана!

Кроме того, просим вас остерегаться вакансий, где требуется внесение залоговой суммы или страхового взноса. Помните! Любое вложение средств, которое требуется от соискателя, в 90% случаев является мошенничеством!

В случае обнаружения подобной вакансии нажмите, пожалуйста, на кнопку «Жалоба», которая находится под текстом каждой вакансии.

Давайте вместе избавимся от мошенников!

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *

Ищете работу?

Часто ищут

↑ Наверх