RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Вакансии
  3. Вакансии в Житомире
  4. Работа Інженер технічного відділу в Украине
  5. Інженер технічного відділу
Отправить резюме

Інженер технічного відділу

Заблокирована
 31 октября 2023  Житомир 
Компания: Кромберг енд Шуберт Україна ЖУ  (https://jobs.ua/company-kromberg-end-shubert-ukrana-ju-1632970) (Все вакансии)
Рубрики:Офисный персонал; Производство

Контакты

Контактное лицо:Світлана Самойленко
Адрес:Житомир, с. Оліївка вул. Садова 4

Пожелания к сотруднику

Образование:полное высшее
Опыт работы:желателен
График работы:полный рабочий день

Описание вакансии

Міжнародна група компаній Kromberg & Schubert — один із лідерів у виготовленні сучасних електричних кабельних систем та пластмасових компонентів для автомобілів світового класу (Volkswagen, MAN, Skoda).

Хочеш дізнатися більше про компанію — переходь на нашу офіційну сторінку.

Kromberg & Schubert у м. Житомирі має дуже амбітні плани на майбутнє, тому ми запрошуємо інженерів різних напрямків приєднатися до нас і разом втілювати круті проєкти.

У технічному відділі ми маємо три команди, кожна з яких працює на своєму проєкті (Volkswagen, MAN, Skoda). Склад команд залежить від проєкту, але в середньому в команді працює 10 інженерів та, звісно, керівник проєкту.

Опис позицій:

Кожен інженер відповідає за певний напрямок роботи, проте ключ до успішної роботи у технічному відділі це командна робота та проактивний підхід кожного члена до поставлених задач.

  • FAW \ Change Management інженер опрацьовує технічну інформацію від клієнта-замовника, виконує поточні та планові зміни документації, вносить опрацьовану інформацію в бази даних та готує спеціальну документацію з детальними описами змін для інших відділів. Також важливою функцією такого інженера є оптимізація довжин проводів, шлангів, а також корекція в окремих випадках кліпс, клем і ізострічок.
  • Інженери відповідальні за процес BP \ Change Management створюють робочі інструкції та вказівки для працівників виробничого відділу, займаються балансуванням, аналізом та розподіленням завантаженості між робочими місцями на виробництві. Їх задача оптимізовувати виробничі процеси.
  • Інженери котрі працюють з Work Optimisation або Operation Scheduling \ Engineering напрямком впроваджують попередньо опрацьовані разом з колегами технічні зміни на виробництві та інформують всі інші відділи про такі зміни. Важливою задачею тут є забезпечити наявність робочих інструкцій на робочих місцях працівників, відповідних етикеток та іншої технічної документації.
  • Задачі CAD \ Change Management інженера опрацьовувати креслення замовника, забезпечувати їх актуальність, створювати схеми для розміщення проводів на виробничих лініях та розробляти всі необхідні елементи монтажної дошки (фіксатори, тримачі). Також, CAD інженер працює з 3D візуалізацією.

Безумовно компанія навчає новачків та надає все необхідне для успішної роботи, проте наші очікування від кандидата наступні:

  • Незважаючи на обраний напрямок кандидат у нашу команду має мати вищу освіту або бути студентом останніх курсів ВНЗ, впевнено володіти ПК та вміти працювати в Microsoft Excel.
  • Також, важливо вміти читати технічні креслення та працювати, або ж швидко навчитися працювати з інженерною обчислювальною технікою.
  • Англійську мову необхідно знати на середньому та вище рівні, оскільки вся документація, листування та комунікація з колегами з центрального офісу ведуться саме англійською!

Зі свого боку компанія гарантує:

  • офіційне працевлаштування згідно з КЗпП;
  • вчасну виплату заробітної плати та премій;
  • графік роботи: з 8.30 до 17.00. Сб. та Нд. — вихідні;
  • сучасний та комфортний офіс;
  • безкоштовні обіди, кава та чай;
  • медичне страхування;
  • навчання виробничих процесів коштом підприємства;
  • цікаві корпоративні заходи.

Ми наперед хочемо подякувати всім заявникам за проявлений інтерес до нашої вакансії, проте ми зв’яжемося лише з кандидатами, відібраними для проведення співбесіди.

Наша адреса:

Житомирський р-н, с. Оліївка, вул. Садова, 4. (околиця Крошні, м. Житомир)

Для отримання додаткової інформації звертайтесь до підвідділу підбору персоналу з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 17:00 за телефоном ...

Внимание!

Уважаемые соискатели, обращаем ваше внимание на платные номера телефонов с кодом 070 (700), 090 (900), а также на прямые короткие мобильные номера. Стоимость минуты разговора с таким номером может составлять до 60 грн. Если Вы позвонили по номеру телефона указанному в вакансии, а автоответчик или ответивший человек предлагает перезвонить на номер с таким кодом — убедительная просьба, не звоните, чтобы не стать жертвой телефонного обмана!

Кроме того, просим вас остерегаться вакансий, где требуется внесение залоговой суммы или страхового взноса. Помните! Любое вложение средств, которое требуется от соискателя, в 90% случаев является мошенничеством!

В случае обнаружения подобной вакансии нажмите, пожалуйста, на кнопку «Жалоба», которая находится под текстом каждой вакансии.

Давайте вместе избавимся от мошенников!

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *

Ищете работу?

  Горячие вакансии

Часто ищут

↑ Наверх