UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Житомирі
  4. Робота Інженер технічного відділу в Україні
  5. Інженер технічного відділу
Відправити резюме

Інженер технічного відділу

Заблокована
 31 жовтня 2023  Житомир 
Компанія: Кромберг енд Шуберт Україна ЖУ  (https://jobs.ua/company-kromberg-end-shubert-ukrana-ju-1632970) (Всі вакансії)
Рубрики:Офісний персонал; Виробництво

Контакти

Контактна особа:Світлана Самойленко
Адреса:Житомир, с. Оліївка вул. Садова 4

Побажання до співробітника

Освіта:повна вища
Досвід роботи:бажано
Графік роботи:повний робочий день

Опис вакансії

Міжнародна група компаній Kromberg & Schubert — один із лідерів у виготовленні сучасних електричних кабельних систем та пластмасових компонентів для автомобілів світового класу (Volkswagen, MAN, Skoda).

Хочеш дізнатися більше про компанію — переходь на нашу офіційну сторінку.

Kromberg & Schubert у м. Житомирі має дуже амбітні плани на майбутнє, тому ми запрошуємо інженерів різних напрямків приєднатися до нас і разом втілювати круті проєкти.

У технічному відділі ми маємо три команди, кожна з яких працює на своєму проєкті (Volkswagen, MAN, Skoda). Склад команд залежить від проєкту, але в середньому в команді працює 10 інженерів та, звісно, керівник проєкту.

Опис позицій:

Кожен інженер відповідає за певний напрямок роботи, проте ключ до успішної роботи у технічному відділі це командна робота та проактивний підхід кожного члена до поставлених задач.

  • FAW \ Change Management інженер опрацьовує технічну інформацію від клієнта-замовника, виконує поточні та планові зміни документації, вносить опрацьовану інформацію в бази даних та готує спеціальну документацію з детальними описами змін для інших відділів. Також важливою функцією такого інженера є оптимізація довжин проводів, шлангів, а також корекція в окремих випадках кліпс, клем і ізострічок.
  • Інженери відповідальні за процес BP \ Change Management створюють робочі інструкції та вказівки для працівників виробничого відділу, займаються балансуванням, аналізом та розподіленням завантаженості між робочими місцями на виробництві. Їх задача оптимізовувати виробничі процеси.
  • Інженери котрі працюють з Work Optimisation або Operation Scheduling \ Engineering напрямком впроваджують попередньо опрацьовані разом з колегами технічні зміни на виробництві та інформують всі інші відділи про такі зміни. Важливою задачею тут є забезпечити наявність робочих інструкцій на робочих місцях працівників, відповідних етикеток та іншої технічної документації.
  • Задачі CAD \ Change Management інженера опрацьовувати креслення замовника, забезпечувати їх актуальність, створювати схеми для розміщення проводів на виробничих лініях та розробляти всі необхідні елементи монтажної дошки (фіксатори, тримачі). Також, CAD інженер працює з 3D візуалізацією.

Безумовно компанія навчає новачків та надає все необхідне для успішної роботи, проте наші очікування від кандидата наступні:

  • Незважаючи на обраний напрямок кандидат у нашу команду має мати вищу освіту або бути студентом останніх курсів ВНЗ, впевнено володіти ПК та вміти працювати в Microsoft Excel.
  • Також, важливо вміти читати технічні креслення та працювати, або ж швидко навчитися працювати з інженерною обчислювальною технікою.
  • Англійську мову необхідно знати на середньому та вище рівні, оскільки вся документація, листування та комунікація з колегами з центрального офісу ведуться саме англійською!

Зі свого боку компанія гарантує:

  • офіційне працевлаштування згідно з КЗпП;
  • вчасну виплату заробітної плати та премій;
  • графік роботи: з 8.30 до 17.00. Сб. та Нд. — вихідні;
  • сучасний та комфортний офіс;
  • безкоштовні обіди, кава та чай;
  • медичне страхування;
  • навчання виробничих процесів коштом підприємства;
  • цікаві корпоративні заходи.

Ми наперед хочемо подякувати всім заявникам за проявлений інтерес до нашої вакансії, проте ми зв’яжемося лише з кандидатами, відібраними для проведення співбесіди.

Наша адреса:

Житомирський р-н, с. Оліївка, вул. Садова, 4. (околиця Крошні, м. Житомир)

Для отримання додаткової інформації звертайтесь до підвідділу підбору персоналу з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 17:00 за телефоном ...

Увага!

Шановні кандидати, звертаємо вашу увагу на платні номери телефонів з кодом 070 (700), 090 (900), а також на прямі короткі мобільні номери. Вартість хвилини розмови з таким номером може становити до 60 грн. Якщо Ви подзвонили за номером телефону вказаному в вакансії, а автовідповідач або людина що відповіла пропонує передзвонити на номер з таким кодом — переконливе прохання, не дзвоніть, щоб не стати жертвою телефонного обману!

Крім того, просимо вас остерігатися вакансій, де потрібне внесення заставної суми або страхового внеску. Пам'ятайте! Будь-яке вкладення коштів, яке потрібно від здобувача, в 90% випадків є шахрайством!

У разі виявлення подібної вакансії натисніть, будь ласка, на кнопку «Скарга», яка знаходиться під текстом кожної вакансії.

Давайте разом позбудемося шахраїв!

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

  Гарячі вакансії

Часто шукають

↑ Вгору