RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Вакансии
  3. Вакансии в Ирпени
  4. Работа Помічник вихователя в дитячому садочку в Украине
  5. Помічник вихователя в дитячому садочку
Отправить резюме

Помічник вихователя в дитячому садочку

Заблокирована
9 000 грн.
 16 февраля  Ирпень 
Компания: Дитячий садок Світлячок  (https://jobs.ua/company-dityachiy-sadok-svtlyachok-216968) (Все вакансии)
Рубрики:Наука, образование, переводы

Контакты

Адрес:Ирпень, Молодіжна,5

Пожелания к сотруднику

Образование:не имеет значения
Опыт работы:от года
График работы:полный рабочий день

Описание вакансии

Проводить своєчасне прибирання групової кімнати, спальні, передпокою і інших площ вологим способом двічі на день.Згідно з графіком провітрює приміщення, суворо контролює дезінфекційну обробку посуду і дотримується дезінфекційного режиму групипід час карантину.Допомагає вихователю одягати і роздягати дітей на прогулянку, сон та інші заходи.Спільно з вихователем проводить роботу по вихованню дітей(пред'являючи загальні вимоги за вказівкою вихователя): прищеплення культурно-гігієнічних навичок під час їжі, умивання, одягання і т.д.,вчить дітей правильно сервірувати стіл, акуратно заправляти постіль.

Допомагає вихователю в підготовці до занять та прибирання після них, допомагає розводити дітей по підгрупах на заняття.Стежить за чистотою дитячих рушників та постільної білизни, згідно зграфіком змінює білизну, своєчасно разом з вихователем маркує білизну,стежить за збереженням майна групи.У разі несправності меблів та іншого устаткування своєчасно робить заявку.Отримує харчування з харчоблоку строго за графіком, одягає спецодяг, їжу в групу приносить в закритому посуді.Миє вікна два рази на рік.

Підтримує санітарно-гігієнічний режим у групі.Замінює хворих вихователів у разі необхідності.Виконує вимоги керівника, старшої медсестри, старшого вихователя.При відсутності робітника на кухні допомагає кухареві.

Під час виробничих заходів, що проводяться в тиху годину за участю вихователя, перебуває з дітьми.

робочий день з 7-00 до 18-00, вихідний субота та неділя 

Внимание!

Уважаемые соискатели, обращаем ваше внимание на платные номера телефонов с кодом 070 (700), 090 (900), а также на прямые короткие мобильные номера. Стоимость минуты разговора с таким номером может составлять до 60 грн. Если Вы позвонили по номеру телефона указанному в вакансии, а автоответчик или ответивший человек предлагает перезвонить на номер с таким кодом — убедительная просьба, не звоните, чтобы не стать жертвой телефонного обмана!

Кроме того, просим вас остерегаться вакансий, где требуется внесение залоговой суммы или страхового взноса. Помните! Любое вложение средств, которое требуется от соискателя, в 90% случаев является мошенничеством!

В случае обнаружения подобной вакансии нажмите, пожалуйста, на кнопку «Жалоба», которая находится под текстом каждой вакансии.

Давайте вместе избавимся от мошенников!

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *

Ищете работу?

  VIP вакансии

Часто ищут

↑ Наверх