UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Ірпіні
  4. Робота Помічник вихователя в дитячому садочку в Україні
  5. Помічник вихователя в дитячому садочку
Відправити резюме

Помічник вихователя в дитячому садочку

Заблокована
9 000 грн.
 16 лютого  Ірпінь 
Компанія: Дитячий садок Світлячок  (https://jobs.ua/company-dityachiy-sadok-svtlyachok-216968) (Всі вакансії)
Рубрики:Наука, освіта, переклади

Контакти

Адреса:Ирпень, Молодіжна,5

Побажання до співробітника

Освіта:не має значення
Досвід роботи:від року
Графік роботи:повний робочий день

Опис вакансії

Проводить своєчасне прибирання групової кімнати, спальні, передпокою і інших площ вологим способом двічі на день.Згідно з графіком провітрює приміщення, суворо контролює дезінфекційну обробку посуду і дотримується дезінфекційного режиму групипід час карантину.Допомагає вихователю одягати і роздягати дітей на прогулянку, сон та інші заходи.Спільно з вихователем проводить роботу по вихованню дітей(пред'являючи загальні вимоги за вказівкою вихователя): прищеплення культурно-гігієнічних навичок під час їжі, умивання, одягання і т.д.,вчить дітей правильно сервірувати стіл, акуратно заправляти постіль.

Допомагає вихователю в підготовці до занять та прибирання після них, допомагає розводити дітей по підгрупах на заняття.Стежить за чистотою дитячих рушників та постільної білизни, згідно зграфіком змінює білизну, своєчасно разом з вихователем маркує білизну,стежить за збереженням майна групи.У разі несправності меблів та іншого устаткування своєчасно робить заявку.Отримує харчування з харчоблоку строго за графіком, одягає спецодяг, їжу в групу приносить в закритому посуді.Миє вікна два рази на рік.

Підтримує санітарно-гігієнічний режим у групі.Замінює хворих вихователів у разі необхідності.Виконує вимоги керівника, старшої медсестри, старшого вихователя.При відсутності робітника на кухні допомагає кухареві.

Під час виробничих заходів, що проводяться в тиху годину за участю вихователя, перебуває з дітьми.

робочий день з 7-00 до 18-00, вихідний субота та неділя 

Увага!

Шановні кандидати, звертаємо вашу увагу на платні номери телефонів з кодом 070 (700), 090 (900), а також на прямі короткі мобільні номери. Вартість хвилини розмови з таким номером може становити до 60 грн. Якщо Ви подзвонили за номером телефону вказаному в вакансії, а автовідповідач або людина що відповіла пропонує передзвонити на номер з таким кодом — переконливе прохання, не дзвоніть, щоб не стати жертвою телефонного обману!

Крім того, просимо вас остерігатися вакансій, де потрібне внесення заставної суми або страхового внеску. Пам'ятайте! Будь-яке вкладення коштів, яке потрібно від здобувача, в 90% випадків є шахрайством!

У разі виявлення подібної вакансії натисніть, будь ласка, на кнопку «Скарга», яка знаходиться під текстом кожної вакансії.

Давайте разом позбудемося шахраїв!

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

  VIP вакансії

Часто шукають

↑ Вгору