RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Вакансии
  3. Вакансии в Польше
  4. Работа Працівник на виробництво косметики в Украине
  5. Працівник на виробництво косметики
Отправить резюме

Працівник на виробництво косметики

Заблокирована
41 000 грн. + %
 17 января  Польша 
Компания: Легат  (https://jobs.ua/company-legat-113196) (Все вакансии)
Рубрики:Производство; Работа за рубежом; Работа без квалификации

Контакты

Телефон: +38 (050) 140-31-76
Контактное лицо:Олена
Адрес:Кропивницький, пр. Соборний11

Пожелания к сотруднику

Образование:не имеет значения
Опыт работы:не требуется
График работы:посменная работа

Описание вакансии

Працівник виробництва косметики

Колбуди (30 км від Гданська)

19 зл/год - жінки

19,5 зл/год - чоловіки

Для нашого клієнта, провідної фірми з виробництва косметичних засобів (крему, шампуні, гелі, бальзами, лосьйони) відкриваємо набір жінок на вакансію працівник виробничої лінії.

Робота на виробництві полягає в обслуговуванні машин, які розливають масу в ємності, викладати порожні ємності (пляшки та баночки) на лінію, стежити за наповненням ємностей і контролювати вагу, закручувати кришки або вставляти дозатори. Упаковка продукції в коробки відповідно до затверджених інструкцій. Перевірка правильності процесу пакування. Робота стояча. Також до обов'язків входить прибирання свого робочого місця, миття частин виробничих машин, підтримка порядку на робочому місці, контроль друку на продукції (номер партії та терміну придатності). Дотримання робочого графіка та графіка перерв. Контролює та дотримується стандартів маркування та упаковки. Кожен працівник несе відповідальність за якість виконуваної роботи! На підприємстві заборонено будь-яке покриття на нігтях та біжутерія!

Чоловіки - 19,5 злотих/година

на вакансію працівник складу.

Робота полягає урозкладці товару, прийом та видача мас для продукції, прийом та видача матеріалів зі складу або на склад, підкладати порожні ящики на продукційну лінію, забирати наповнені ящики та відправляють на склад. Також до обов'язків входить підготовка товару до відправки: упаковка ящиків у плівку, етикетування.

Стежити за чистотою та порядком на складі та продукційному цеху: збирати та за допомогою машини пресувати фольгу, мити підлогу спеціальною машиною, витирати пил, підмітати.

Обов'язково наявність прав водія кат. Для допуску до управління електровізком.

Температура в цеху : + 20. робота в цеху

Графік роботи:

пн-пт, 6:00-18:00, та 18:00 - 6:00; Обов'язково 8 – годинні суботи в залежності від завантаженості заводу. Кількість годин на місяць 240-260

Робочий одяг видається

Житло

Надається, 13,50 злотих/добу за комунальні. (З 01.01.2024 16 злотих на добу)

Житло від роботи 10 хв. пішки. Поверх будинку на 10 осіб – 4 кімнати, по 3-4 особи в кімнаті. Так само може бути варіант у хостелі в Жуково, 4-6 чоловік у кімнаті, до роботи їхати близько 15 хв на машині, машину видаватиме господар житла.

Перед роботою обов'язок пройти медкомісію та виготовити санітарну книжку – вартість 280 злотих, вираховуємо із зарплати.

Аванс можливий після відпрацювання 2 тижнів – 300 зл.

з/п 5170 - 5300 злотих за місяць

Внимание!

Уважаемые соискатели, обращаем ваше внимание на платные номера телефонов с кодом 070 (700), 090 (900), а также на прямые короткие мобильные номера. Стоимость минуты разговора с таким номером может составлять до 60 грн. Если Вы позвонили по номеру телефона указанному в вакансии, а автоответчик или ответивший человек предлагает перезвонить на номер с таким кодом — убедительная просьба, не звоните, чтобы не стать жертвой телефонного обмана!

Кроме того, просим вас остерегаться вакансий, где требуется внесение залоговой суммы или страхового взноса. Помните! Любое вложение средств, которое требуется от соискателя, в 90% случаев является мошенничеством!

В случае обнаружения подобной вакансии нажмите, пожалуйста, на кнопку «Жалоба», которая находится под текстом каждой вакансии.

Давайте вместе избавимся от мошенников!

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *

Ищете работу?

  VIP вакансии

Часто ищут

↑ Наверх