UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Польщі
  4. Робота Працівник на виробництво косметики в Україні
  5. Працівник на виробництво косметики
Відправити резюме

Працівник на виробництво косметики

Заблокована
41 000 грн. + %
 17 січня  Польща 
Компанія: Легат  (https://jobs.ua/company-legat-113196) (Всі вакансії)
Рубрики:Виробництво; Робота за кордоном; Робота без кваліфікації

Контакти

Телефон: +38 (050) 140-31-76
Контактна особа:Олена
Адреса:Кропивницький, пр. Соборний11

Побажання до співробітника

Освіта:не має значення
Досвід роботи:не вимагається
Графік роботи:позмінна робота

Опис вакансії

Працівник виробництва косметики

Колбуди (30 км від Гданська)

19 зл/год - жінки

19,5 зл/год - чоловіки

Для нашого клієнта, провідної фірми з виробництва косметичних засобів (крему, шампуні, гелі, бальзами, лосьйони) відкриваємо набір жінок на вакансію працівник виробничої лінії.

Робота на виробництві полягає в обслуговуванні машин, які розливають масу в ємності, викладати порожні ємності (пляшки та баночки) на лінію, стежити за наповненням ємностей і контролювати вагу, закручувати кришки або вставляти дозатори. Упаковка продукції в коробки відповідно до затверджених інструкцій. Перевірка правильності процесу пакування. Робота стояча. Також до обов'язків входить прибирання свого робочого місця, миття частин виробничих машин, підтримка порядку на робочому місці, контроль друку на продукції (номер партії та терміну придатності). Дотримання робочого графіка та графіка перерв. Контролює та дотримується стандартів маркування та упаковки. Кожен працівник несе відповідальність за якість виконуваної роботи! На підприємстві заборонено будь-яке покриття на нігтях та біжутерія!

Чоловіки - 19,5 злотих/година

на вакансію працівник складу.

Робота полягає урозкладці товару, прийом та видача мас для продукції, прийом та видача матеріалів зі складу або на склад, підкладати порожні ящики на продукційну лінію, забирати наповнені ящики та відправляють на склад. Також до обов'язків входить підготовка товару до відправки: упаковка ящиків у плівку, етикетування.

Стежити за чистотою та порядком на складі та продукційному цеху: збирати та за допомогою машини пресувати фольгу, мити підлогу спеціальною машиною, витирати пил, підмітати.

Обов'язково наявність прав водія кат. Для допуску до управління електровізком.

Температура в цеху : + 20. робота в цеху

Графік роботи:

пн-пт, 6:00-18:00, та 18:00 - 6:00; Обов'язково 8 – годинні суботи в залежності від завантаженості заводу. Кількість годин на місяць 240-260

Робочий одяг видається

Житло

Надається, 13,50 злотих/добу за комунальні. (З 01.01.2024 16 злотих на добу)

Житло від роботи 10 хв. пішки. Поверх будинку на 10 осіб – 4 кімнати, по 3-4 особи в кімнаті. Так само може бути варіант у хостелі в Жуково, 4-6 чоловік у кімнаті, до роботи їхати близько 15 хв на машині, машину видаватиме господар житла.

Перед роботою обов'язок пройти медкомісію та виготовити санітарну книжку – вартість 280 злотих, вираховуємо із зарплати.

Аванс можливий після відпрацювання 2 тижнів – 300 зл.

з/п 5170 - 5300 злотих за місяць

Увага!

Шановні кандидати, звертаємо вашу увагу на платні номери телефонів з кодом 070 (700), 090 (900), а також на прямі короткі мобільні номери. Вартість хвилини розмови з таким номером може становити до 60 грн. Якщо Ви подзвонили за номером телефону вказаному в вакансії, а автовідповідач або людина що відповіла пропонує передзвонити на номер з таким кодом — переконливе прохання, не дзвоніть, щоб не стати жертвою телефонного обману!

Крім того, просимо вас остерігатися вакансій, де потрібне внесення заставної суми або страхового внеску. Пам'ятайте! Будь-яке вкладення коштів, яке потрібно від здобувача, в 90% випадків є шахрайством!

У разі виявлення подібної вакансії натисніть, будь ласка, на кнопку «Скарга», яка знаходиться під текстом кожної вакансії.

Давайте разом позбудемося шахраїв!

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

  VIP вакансії

Часто шукають

↑ Вгору