RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Вакансии
  3. Вакансии в Киеве
  4. Работа Провідний інженер з охорони праці та пожежної безпеки в Киеве
  5. Провідний інженер з охорони праці та пожежної безпеки
Отправить резюме

Провідний інженер з охорони праці та пожежної безпеки

Заблокирована
8 000 грн.
 27 июня  Киев 
Компания: КЗ ТВЗК «Театр ляльок на лівому березі Дніпра»  (https://jobs.ua/company-kz-tvzk-teatr-lyalok-na-lvomu-berez-dnpra-186574) (Все вакансии)
Рубрики:Охрана, безопасность

Контакты

Телефон: +38 (044) 517-42-37
Контактное лицо:Олена Бєляєва
Адрес:02002, вул. Митрополита Андрея Шептицького, 1-Б

Пожелания к сотруднику

Образование:полное высшее
Опыт работы:от двух лет
График работы:полный рабочий день

Описание вакансии

Требования:

Обязанности: 1. Здійснює контроль за додержанням у Театрі законодавчих та інших нормативних актів з охорони праці, за наданням робітникам встановлених пільг і компенсацій за умовами праці. У процесі виробництва, а також у проектах нових виробничих об’єктів та тих, що реконструюються, бере участь у прийманні їх до експлуатації.

2. Вивчає умови праці на робочих місцях, готує і вносить пропозиції щодо розроблення і упровадження більш досконалих конструкцій техніки, запобіжних і блокувальних пристрою, інших засобів захисту від впливу небезпечних і шкідливих виробничих факторів.

3. Бере участь у складанні розділу «Охорона праці» колективного договору, у розслідуванні випадків виробничого травматизму, професійних і виробничо-обумовлених захворювань, вивчає їх причини, аналізує ефективність впроваджуваних заходів щодо їх запобігання.

4. Розробляє та погоджує з керівництвом внутрішню документацію, що стосується охорони праці та протипожежної безпеки, зокрема, інструкції з охорони праці для працівників Театру.

5. Ознайомлює працівників Театру з правилами охорони праці та протипожежної безпеки. Проводить інструктажі, семінари лекції з питань охорони праці та протипожежної безпеки для працівників Театру.

6. Бере участь у проведенні перевірок, обстежень технічного стану будівель, споруд, устаткування, машин і механізмів, ефективності роботи вентиляційних систем, стану санітарно-технічних пристроїв, санітарно-побутових приміщень, засобів колективного та індивідуального захисту працівників, визначенні їх відповідності вимогам нормативних правових актів з охорони праці і у разі виявлення порушень, які створюють загрозу життю і здоров’ю працівників або можуть привести до аварії.

7. Вживає заходів щодо припинення експлуатації машин, устаткування і виконання робіт у цехах, на дільницях, на робочих місцях.

8. Складає звітність з охорони праці за встановленими формами і у відповідні терміни.

9. Виконує завдання та обов’язки передбачені для служби охорони праці Положенням про службу охорони праці. Забезпечує дотримання Правил охорони праці для працівників театрів і концертних залів затверджених наказом Державного комітету України з промислової безпеки, охорони праці та гірничого нагляду від 25.12.2009 № 210.

10. Надає методичну допомогу у складанні переліків професій і посад, відповідно до яких працівники мають проходити обов’язкові медичні огляди, а також переліки професій посад, відповідно до яких на основі чинного законодавства надається компенсація та пільги за важкі, шкідливі або небезпечні умови праці; під час розроблення і перегляду інструкцій з охорони праці, стандартів підприємства, системи стандартів безпеки праці; з організації інструктажу, навчання і перевірки знань працівників з охорони праці.

11. Бере участь у розробленні заходів щодо запобігання професійним захворюванням і нещасним випадкам на виробництві, поліпшення умов праці і доведення їх до вимог нормативних правових актів з охорони праці, а також надає організаційну допомогу з виконання розроблених заходів.

12. Контролює вчасне виконання приписів органів державного нагляду і контролю за додержанням чинних норм, правил і інструкцій з охорони праці, стандартів безпеки праці.

13. Бере участь у розгляді питання про відшкодування роботодавцем шкоди заподіяної працівникам каліцтвом, професійним захворюванням або іншим пошкодженням здоров’я, пов’язаним з виконанням ними трудових обов’язків.

14. Проводить вступні інструктажі з охорони праці з усіма, хто приймається на роботу, приїздить у відрядження, учнями і студентами, які прибули на проходження виробничого навчання або практику.

Внимание!

Уважаемые соискатели, обращаем ваше внимание на платные номера телефонов с кодом 070 (700), 090 (900), а также на прямые короткие мобильные номера. Стоимость минуты разговора с таким номером может составлять до 60 грн. Если Вы позвонили по номеру телефона указанному в вакансии, а автоответчик или ответивший человек предлагает перезвонить на номер с таким кодом — убедительная просьба, не звоните, чтобы не стать жертвой телефонного обмана!

Кроме того, просим вас остерегаться вакансий, где требуется внесение залоговой суммы или страхового взноса. Помните! Любое вложение средств, которое требуется от соискателя, в 90% случаев является мошенничеством!

В случае обнаружения подобной вакансии нажмите, пожалуйста, на кнопку «Жалоба», которая находится под текстом каждой вакансии.

Давайте вместе избавимся от мошенников!

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *

Ищете работу?

  VIP вакансии

Часто ищут

↑ Наверх