RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Вакансии
  3. Вакансии в Харькове
  4. Работа Соціальний працівник в Украине
  5. Соціальний працівник
Отправить резюме

Соціальний працівник

Заблокирована
 13 февраля  Харьков 
Компания: БО «ХБФ «Парус»  (https://jobs.ua/company-bo-hbf-parus-1580931) (Все вакансии)
Рубрики:Другие предложения

Контакты

Контактное лицо:Шаповалов Андрій
Адрес:: м. Харків, пр-т Героїв Харкова, будинок 140/1, кімната 16, 17

Пожелания к сотруднику

Образование:не имеет значения
Опыт работы:не требуется

Описание вакансии

БО «Харківський благодійний фонд «ПАРУС» працює на виконання Державної стратегії у сфері протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу, туберкульозу та вірусним гепатитам.

Наявна вакансія соціального працівника (кейс-файндера) у сфері охорони здоров’я для роботи з клієнтами з числа груп ризику щодо ВІЛ та інших соціально значущих  інфекцій.

В обов'язки входить

Залучення нових клієнтів до проекту, проведення мотиваційної роботи з  потенційними учасниками проекту.

Реєстрація та включення клієнтів до проекту відповідно визначеним критеріям, згідно встановленого порядку.

Допомога у проведенні тестування на наявність антитіл до ВІЛ та перенаправленні клієнтів з позитивним результатом швидкого тесту на ВІЛ до соціального працівника з супроводу (кейс-менеджера), СНІД-центру, кабінету Довіри лікувальної установи.

Надання консультацій клієнтам проекту, щодо профілактики ВІЛ, туберкульозу, лікування ВІЛ-інфекції, гепатитів, безпечної сексуальної поведінки. Мотивація до лікування, особиста підтримка клієнта.

Ознайомлення з інформацією щодо всіх послуг, які надаються представникам ключових груп проекту в регіоні (виходячи з потреб клієнта проекту).

Ведення первинної облікової документації наданих послуг, заповнення необхідних рекомендованих проектних форм, забезпечення обліку проектної діяльності в спеціалізованому онлайн застосунку  проекту.

Особиста участь у професійно-навчальному процесі (тренінги) та обміні досвідом (робочі, експертні зустрічі).

Участь у місцевих робочих зустрічах персоналу проекту, збір та аналіз інформації, необхідної для успішної реалізації проекту.

Дотримання конфіденційності та інструкцій з проведення діяльності.

Вимоги до кандидата: середня або вища освіта, базові знання по темі: «ВІЛ, туберкульоз, вірусні гепатити», анонімність, конфіденційність, толерантність по відношенню до клієнтів проекту (до представників груп ризику, ВІЛ-інфікованих, наркозалежних).

Фахівець залучається на умовах цивільно-правового договору, обсяг надання послуг передбачає часткову зайнятість. Рівень оплати – середній.

Організація проведе базове навчання для роз’яснення специфіки з метою подальшої  роботи за проектом

Просимо надсилати резюме на емейл організації: отправить резюме

За співбесідою звертатися в офіс БО «ХБФ «Парус» за адресою: м. Харків, пр-т Героїв Харкова, будинок 140/1, кімната 16, 17

Внимание!

Уважаемые соискатели, обращаем ваше внимание на платные номера телефонов с кодом 070 (700), 090 (900), а также на прямые короткие мобильные номера. Стоимость минуты разговора с таким номером может составлять до 60 грн. Если Вы позвонили по номеру телефона указанному в вакансии, а автоответчик или ответивший человек предлагает перезвонить на номер с таким кодом — убедительная просьба, не звоните, чтобы не стать жертвой телефонного обмана!

Кроме того, просим вас остерегаться вакансий, где требуется внесение залоговой суммы или страхового взноса. Помните! Любое вложение средств, которое требуется от соискателя, в 90% случаев является мошенничеством!

В случае обнаружения подобной вакансии нажмите, пожалуйста, на кнопку «Жалоба», которая находится под текстом каждой вакансии.

Давайте вместе избавимся от мошенников!

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *

Ищете работу?

  VIP вакансии

Часто ищут

↑ Наверх