UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Харкові
  4. Робота Соціальний працівник в Україні
  5. Соціальний працівник
Відправити резюме

Соціальний працівник

Заблокована
 13 лютого  Харків 
Компанія: БО «ХБФ «Парус»  (https://jobs.ua/company-bo-hbf-parus-1580931) (Всі вакансії)
Рубрики:Інші пропозиції

Контакти

Контактна особа:Шаповалов Андрій
Адреса:: м. Харків, пр-т Героїв Харкова, будинок 140/1, кімната 16, 17

Побажання до співробітника

Освіта:не має значення
Досвід роботи:не вимагається

Опис вакансії

БО «Харківський благодійний фонд «ПАРУС» працює на виконання Державної стратегії у сфері протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу, туберкульозу та вірусним гепатитам.

Наявна вакансія соціального працівника (кейс-файндера) у сфері охорони здоров’я для роботи з клієнтами з числа груп ризику щодо ВІЛ та інших соціально значущих  інфекцій.

В обов'язки входить

Залучення нових клієнтів до проекту, проведення мотиваційної роботи з  потенційними учасниками проекту.

Реєстрація та включення клієнтів до проекту відповідно визначеним критеріям, згідно встановленого порядку.

Допомога у проведенні тестування на наявність антитіл до ВІЛ та перенаправленні клієнтів з позитивним результатом швидкого тесту на ВІЛ до соціального працівника з супроводу (кейс-менеджера), СНІД-центру, кабінету Довіри лікувальної установи.

Надання консультацій клієнтам проекту, щодо профілактики ВІЛ, туберкульозу, лікування ВІЛ-інфекції, гепатитів, безпечної сексуальної поведінки. Мотивація до лікування, особиста підтримка клієнта.

Ознайомлення з інформацією щодо всіх послуг, які надаються представникам ключових груп проекту в регіоні (виходячи з потреб клієнта проекту).

Ведення первинної облікової документації наданих послуг, заповнення необхідних рекомендованих проектних форм, забезпечення обліку проектної діяльності в спеціалізованому онлайн застосунку  проекту.

Особиста участь у професійно-навчальному процесі (тренінги) та обміні досвідом (робочі, експертні зустрічі).

Участь у місцевих робочих зустрічах персоналу проекту, збір та аналіз інформації, необхідної для успішної реалізації проекту.

Дотримання конфіденційності та інструкцій з проведення діяльності.

Вимоги до кандидата: середня або вища освіта, базові знання по темі: «ВІЛ, туберкульоз, вірусні гепатити», анонімність, конфіденційність, толерантність по відношенню до клієнтів проекту (до представників груп ризику, ВІЛ-інфікованих, наркозалежних).

Фахівець залучається на умовах цивільно-правового договору, обсяг надання послуг передбачає часткову зайнятість. Рівень оплати – середній.

Організація проведе базове навчання для роз’яснення специфіки з метою подальшої  роботи за проектом

Просимо надсилати резюме на емейл організації: відправити резюме

За співбесідою звертатися в офіс БО «ХБФ «Парус» за адресою: м. Харків, пр-т Героїв Харкова, будинок 140/1, кімната 16, 17

Увага!

Шановні кандидати, звертаємо вашу увагу на платні номери телефонів з кодом 070 (700), 090 (900), а також на прямі короткі мобільні номери. Вартість хвилини розмови з таким номером може становити до 60 грн. Якщо Ви подзвонили за номером телефону вказаному в вакансії, а автовідповідач або людина що відповіла пропонує передзвонити на номер з таким кодом — переконливе прохання, не дзвоніть, щоб не стати жертвою телефонного обману!

Крім того, просимо вас остерігатися вакансій, де потрібне внесення заставної суми або страхового внеску. Пам'ятайте! Будь-яке вкладення коштів, яке потрібно від здобувача, в 90% випадків є шахрайством!

У разі виявлення подібної вакансії натисніть, будь ласка, на кнопку «Скарга», яка знаходиться під текстом кожної вакансії.

Давайте разом позбудемося шахраїв!

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

  VIP вакансії

Часто шукають

↑ Вгору