RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Вакансии
  3. Вакансии в Запорожье
  4. Работа Вихователь в Украине
  5. Вихователь

Вихователь

Заблокирована
8 000 грн.
  6 декабря 2023  Запорожье 
Компания: Заклад дошкільної освіти №290 «Зайчатка»  (https://jobs.ua/company-zaklad-doshklno-osvti-290-zaychatka-1632173) (Все вакансии)
Рубрики:Наука, образование, переводы

Контакты

Телефон: +38 (096) 256-05-68
Контактное лицо:Людмила Шаповал
Адрес:Запоріжжя, вул. Новокузнецька, 19А
Данный работодатель желает, что бы вы связались с ним по телефонам указанным в контактах.

Пожелания к сотруднику

Образование: средне-специальное
Опыт работы:желателен
График работы:посменная работа

Описание вакансии

Вимоги, побажання:  Педагогічна освіта.

Обов'язки: Вихователька закладу дошкільної освіти: 2.1. Планує, організовує, проводить освітній процес відповідно до Базового компоненту дошкільної освіти України (Державного стандарту дошкільної освіти України), програми розвитку дитини від народження до шести років «Я у Світі», що реалізується у закладі дошкільної освіти, Положення про заклад дошкільної освіти, Положення про організацію фізичного виховання і масового спорту в дошкільних, загальноосвітніх і професійно-технічних навчальних закладах України, Статуту закладу дошкільної освіти, річного плану роботи закладу дошкільної освіти, забезпечує реалізацію державної політики в галузі освіти. 2.2. Проходить інструктаж під час прийняття на роботу та періодично з питань охорони праці, навчання щодо надання домедичної допомоги потерпілим від нещасних випадків, правил поведінки та дій під час виникнення аварійних ситуацій, пожеж і стихійних лих, навчання з питань цивільного захисту, зокрема правилам техногенної та пожежної безпеки. 2.3. Несе відповідальність за порушення інструкцій з охорони праці та безпеки життєдіяльності, пожежної безпеки, санітарних норм і правил. 2.4. Створює оптимальні умови для фізичного та психічного розвитку дітей; впроваджує в педагогічний процес навчально-методичні документи та рекомендації щодо організації освітнього та фізкультурно-оздоровчого процесу в закладі дошкільної освіти. 2.5. Відповідає за збереження життя і здоров'я вихованців під час освітнього процесу; забезпечує проведення освітнього процесу, що регламентується законодавчими та нормативно-правовими актами з питань охорони праці, безпеки життєдіяльності. 2.6. Організовує ознайомлення вихованців з правилами і нормами з охорони праці, безпеки життєдіяльності; контролює виконання вихованцями правил (інструкцій) з безпеки, проводить інструктажі з вихованцями з безпеки життєдіяльності під час освітнього процесу. 2.7. Дотримується інструкцій з експлуатації технічних засобів навчання та правил електробезпеки; користується справними електроприладами, розетками, вимикачами; після закінчення роботи вимикає всі технічні засоби з електромережі, перевіряє стан приміщення; передаючи зміну іншому працівнику, інформує його про кількість дітей за журналом обліку, їх стан здоров'я та стан обладнання в групі. 2.8. Впроваджує особистісно-орієнтовану модель побудови освітнього процесу, систему педагогічних впливів, яка ґрунтується на гуманізмі, педагогіці співробітництва, національній культурі, звичаях та традиціях українського народу. 2.9. Створює сучасне ігрове предметно-розвивальне середовище в групі відповідно до вікових особливостей дітей та напрямків роботи з ними; веде облік матеріальних цінностей (іграшок, навчального та дидактичного матеріалу, методичної літератури, літератури для читання дітям, розвивальних ігор тощо). 2.10. Здійснює контроль за безпечним використанням навчального обладнання та устаткування.

Умови: повний соцпакет + премія за результатами роботи, надбавки за стаж, категорію.

Внимание!

Уважаемые соискатели, обращаем ваше внимание на платные номера телефонов с кодом 070 (700), 090 (900), а также на прямые короткие мобильные номера. Стоимость минуты разговора с таким номером может составлять до 60 грн. Если Вы позвонили по номеру телефона указанному в вакансии, а автоответчик или ответивший человек предлагает перезвонить на номер с таким кодом — убедительная просьба, не звоните, чтобы не стать жертвой телефонного обмана!

Кроме того, просим вас остерегаться вакансий, где требуется внесение залоговой суммы или страхового взноса. Помните! Любое вложение средств, которое требуется от соискателя, в 90% случаев является мошенничеством!

В случае обнаружения подобной вакансии нажмите, пожалуйста, на кнопку «Жалоба», которая находится под текстом каждой вакансии.

Давайте вместе избавимся от мошенников!

Причина жалобы *

Опишите коротко суть жалобы *

Ищете работу?

  VIP вакансии

Часто ищут

↑ Наверх