UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Вакансії
  3. Вакансії в Запоріжжі
  4. Робота Вихователь в Україні
  5. Вихователь

Вихователь

Заблокована
8 000 грн.
  6 грудня 2023  Запоріжжя 
Компанія: Заклад дошкільної освіти №290 «Зайчатка»  (https://jobs.ua/company-zaklad-doshklno-osvti-290-zaychatka-1632173) (Всі вакансії)
Рубрики:Наука, освіта, переклади

Контакти

Телефон: +38 (096) 256-05-68
Контактна особа:Людмила Шаповал
Адреса:Запоріжжя, вул. Новокузнецька, 19А
Даний роботодавець бажає, щоб ви зв'язалися з ним за телефонами вказаними в контактах.

Побажання до співробітника

Освіта: середньо-спеціальна
Досвід роботи:бажано
Графік роботи:позмінна робота

Опис вакансії

Вимоги, побажання:  Педагогічна освіта.

Обов'язки: Вихователька закладу дошкільної освіти: 2.1. Планує, організовує, проводить освітній процес відповідно до Базового компоненту дошкільної освіти України (Державного стандарту дошкільної освіти України), програми розвитку дитини від народження до шести років «Я у Світі», що реалізується у закладі дошкільної освіти, Положення про заклад дошкільної освіти, Положення про організацію фізичного виховання і масового спорту в дошкільних, загальноосвітніх і професійно-технічних навчальних закладах України, Статуту закладу дошкільної освіти, річного плану роботи закладу дошкільної освіти, забезпечує реалізацію державної політики в галузі освіти. 2.2. Проходить інструктаж під час прийняття на роботу та періодично з питань охорони праці, навчання щодо надання домедичної допомоги потерпілим від нещасних випадків, правил поведінки та дій під час виникнення аварійних ситуацій, пожеж і стихійних лих, навчання з питань цивільного захисту, зокрема правилам техногенної та пожежної безпеки. 2.3. Несе відповідальність за порушення інструкцій з охорони праці та безпеки життєдіяльності, пожежної безпеки, санітарних норм і правил. 2.4. Створює оптимальні умови для фізичного та психічного розвитку дітей; впроваджує в педагогічний процес навчально-методичні документи та рекомендації щодо організації освітнього та фізкультурно-оздоровчого процесу в закладі дошкільної освіти. 2.5. Відповідає за збереження життя і здоров'я вихованців під час освітнього процесу; забезпечує проведення освітнього процесу, що регламентується законодавчими та нормативно-правовими актами з питань охорони праці, безпеки життєдіяльності. 2.6. Організовує ознайомлення вихованців з правилами і нормами з охорони праці, безпеки життєдіяльності; контролює виконання вихованцями правил (інструкцій) з безпеки, проводить інструктажі з вихованцями з безпеки життєдіяльності під час освітнього процесу. 2.7. Дотримується інструкцій з експлуатації технічних засобів навчання та правил електробезпеки; користується справними електроприладами, розетками, вимикачами; після закінчення роботи вимикає всі технічні засоби з електромережі, перевіряє стан приміщення; передаючи зміну іншому працівнику, інформує його про кількість дітей за журналом обліку, їх стан здоров'я та стан обладнання в групі. 2.8. Впроваджує особистісно-орієнтовану модель побудови освітнього процесу, систему педагогічних впливів, яка ґрунтується на гуманізмі, педагогіці співробітництва, національній культурі, звичаях та традиціях українського народу. 2.9. Створює сучасне ігрове предметно-розвивальне середовище в групі відповідно до вікових особливостей дітей та напрямків роботи з ними; веде облік матеріальних цінностей (іграшок, навчального та дидактичного матеріалу, методичної літератури, літератури для читання дітям, розвивальних ігор тощо). 2.10. Здійснює контроль за безпечним використанням навчального обладнання та устаткування.

Умови: повний соцпакет + премія за результатами роботи, надбавки за стаж, категорію.

Увага!

Шановні кандидати, звертаємо вашу увагу на платні номери телефонів з кодом 070 (700), 090 (900), а також на прямі короткі мобільні номери. Вартість хвилини розмови з таким номером може становити до 60 грн. Якщо Ви подзвонили за номером телефону вказаному в вакансії, а автовідповідач або людина що відповіла пропонує передзвонити на номер з таким кодом — переконливе прохання, не дзвоніть, щоб не стати жертвою телефонного обману!

Крім того, просимо вас остерігатися вакансій, де потрібне внесення заставної суми або страхового внеску. Пам'ятайте! Будь-яке вкладення коштів, яке потрібно від здобувача, в 90% випадків є шахрайством!

У разі виявлення подібної вакансії натисніть, будь ласка, на кнопку «Скарга», яка знаходиться під текстом кожної вакансії.

Давайте разом позбудемося шахраїв!

Причина скарги *

Опишіть коротко суть скарги *

Шукаєте роботу?

  VIP вакансії

Часто шукають

↑ Вгору